söndag,




Hate - säger (19:18):
Haha men jag duscha i fredags igår orka jag inte göra nått och idag har jag sovit hela dagen
så duschen ska jag in i
.fia - säger (19:21):
fjant
har smegmaberget börjat växa eller?
Hate - säger (19:21):
Jag vet inte vill du kolla efter?
.fia - säger (19:24):
stöter du på mig?




ps!




ps. ändrar min kategori "vitsigt" till "skitkul" istället. nu vet ni.



knugen!

HAHAHAH! jag har aldrig ens tänkt på att han brukar ha hatt! jag vill ocksåååå!




80-talet!



hahaha, den största delen av helgen har jag lyssnat på låten 80-talet.

det enda jag kan utantill av låttexten är "80-talet! vart tog du vägen? 80-talet! allt sprang bara förbi!" hur skadad är man om man hör sin moster ropa inifrån köket: jag förstår inte vart det där 80-talet tagit vägen!

tvivlar på att det var det hon sa med tanke på att hon lagar mat och rotar i besticklådan. men vem vet?




maskerad!

jaa, jag var på gråzon på maskerad igår iaf. jag var marge! :D
kul att så många klätt ut sig fast det var rätt tråkigt så drog till b&s efter en stund istället. på vägen från gråzon var jag ensam, full och skitarg för att skorna bråkade med mig som fan. hade dragit på ett par röda strumpor över mina ballerinaskor eftersom marge har röda skor. strumporna hade börjat gå sönder efter kvällens steg och jag bara tappade skorna hela tiden så jag gick och svor och sparkade och tappade skorna två gånger varannan meter ungefär. lääär ju ha sett rätt skoj ut med tanke på hur jag såg ut.

killen som tog inträde på b&s sa att det var rätt många som klätt ut sig men när jag kliver upp är det som vilken annan dag som helst, alla hade på sig vanliga kläder. kände mig rätt, ja jag vet inte hur jag ska beskriva det. ordförrådet fungerar inte riktigt dagen efter för mig.



såhär såg jag ut!





söndag,




satt på förfest igår och en tjej pekade på en av mina tatuerade svalor.

tjej: vad är det där?
jag: en chihuahua.
tjej: jaha, vilken fin.




80-talet! vart tog du vägen?







fredag,

här sitter jag och dricker kaffe. vuxenpoäng till mig och jävlar vad ruttet det smakar. sur gammal besk vätska som jag ändå häller i mig, just för att kunna delge mig själv lite vuxenkänsla.

och här är beck ute på villospår. jävla eva som för honom åt fel håll, låt honom lösa brott istället. jag hatar dig eva! (jag hatar verkligen eva dahlgren, mår jättedåligt av att sitta och lyssna på henne. ändå kan jag inte låta bli)






torsdag,




ska kika vidare på I Annelie nu. avsnitt 6 av 8.
vad gör jag sen när det är slut? vet inte. dör lite på insidan antagligen, tills jag hittar något nytt att titta på.


haha måste citera annelie, som vaknar upp och pratar med sig själv.
man får se två versioner av henne samtidigt lite hela tiden där hon argumenterar med sig själv typ. joel är en kille hon är kär i.


"men du ringer inte joel? men liket! har du ringt joel 37 gånger inatt?"
"var det bara 37? känns som 100"
"men hurkan du ringa honom så många gånger?"
"han svarar ju inte. jag vill veta varför han inte svarar."
"men han vill inte prata med oss fattar du väl!"
"nä men jag vill prata med honom. fattar han väl."


torsdag,




ska väl kanske be om ursäkt för att jag gör folk oroliga när dom läser.
använder bloggen mest till att skriva av mig, tänker inte så mycket på vad jag skriver och vem som kommer att läsa, behöver mest få ur mig känslorna som jag inte vill lasta folk med. bloggen tar emot utan att klaga och komma med jobbiga svar. det jag skriver känner jag ofta väldigt intensivt just då och sen när jag fått ur mig det kan jag fokusera på annat. eller tränga undan det jag precis skrivit, sak samma. behöver liksom bara tömma ur mig all negativ energi.




har haft en del ganska jobbiga dagar men har väl mina upp och nergångar precis som alla andra. vill så gärna att det ska lösa sig med lägenhet bara, känns som att det är när jag fått min lägenhet och har en stabil grund så kan jag börja bygga på allt annat. innan det är allt kaos, det går inte, jag kan inte få ordning på mig själv eller något annat innan.
så, någon som vill låna mig 4500 kr? "allt" som krävs för att jag ska kunna få söka lägenhet sen. jag vore dig evigt tacksam, både jag, mitt liv och min framtid.



torsdag,

wow! doktorn ringde mig idag! hans ursäkt var att han provat ringa de fyra nummer som jag står skriven på. ändå har jag (okej, mamma har) lämnat mitt enda senaste nya nummer de fyra gånger hon ringt honom och bett honom ringa mig. men nu har han ringt så jag är nöjd. typ. lite. lite mer än innan.

idag har jag suttit och sett på svtplay.se på programmet "I Annelie"
bästa programmet just nu!



tisdag,

just nu känns det som att det bara är en tidsfråga. jag är trött på att vara en börda för samhället, det vore en tjänst för alla att bara lämna allt.




tisdag,




a jag vet inte. jag vet inte alls. vad hände med ordet integritet? jag förstår inte varför jag tillåter det här ens, jag skulle aldrig ta det av någon annan. hur många gånger ska jag orka bli dissad? hur många gånger ska jag tillåta det ske?




måndag,

jag var lite deppig. så jag skrev till gustav på facebook.


jag: gustav
gustav: fia
jag: döda mig
gustav: nej sånt gör inte jag
jag: men det ska inte vara vilken död som helst
gustav: död under en session av strypsex?
jag: gillade att du kallade det session. men nej inte strypsex
gustav: nehe. HUR VILL PRINSESSAN DÖ DÅ?
jag: sist jag blev kallad prinsessa blev jag dumpad dagen efter.
så nu dog jag lite inombords. fortsätt! jag tror det funkar!
jag ser redan rubrikerna framför mig!
"kvinna hetsad till döds av komplimanger"
eller om du låser in mig i en källare och kommer ner och lägger en sats på golvet emellanåt tills jag drunknar i det. så kommer du bli nya spritzl. istället för fritzl.


erkänn att det var kul. jag är kul.
ibland.

måndag,

vad härligt det känns att vakna upp i en värdelös liten fitthåla.
jag är pank, arbetslös och har ingen som helst motivation till någonting.

varför steg jag upp? varför kan jag inte bara få somna och egentligen aldrig vakna upp igen?
känner att jag börjar sjunka ner nu igen och tappa livlinan helt. tänk om man hade "modet" att bara göra det där lilla sista som krävs för att slippa allt.


tänk om man kunde få veta vad som väntar på andra sidan.

tänk om någon kunde garantera att den person som jag saknar mest av allt står och väntar med utsträckta armar för att ta emot mig? vad lätt det vore då.

fredag,





hej, sitter hos liza och dricker sej lite???? snart blir det lite hantis av sej och träffa nemo och jockiboi hihihihi.





torsdag,




nu tänkte jag iaf göra mig iordning, åka in till köping, göra ärenden och ev träffa emelie. sen får jag väl se vad kvällen har att erbjuda i sitt sköte. mer än vad jag har att erbjuda i mitt iaf.



torsdag,




hej, sov till typ två igår. väntade på att läkaren skulle ringa men han hade väl något bättre för sig än att ringa på en tid vi bokat. var iaf iväg och spelade lite fotboll med lillasyster och hennes kompis på kvällen, sen kom kalle och andré, vi drog och åt, sen hade jag kungarna av tylösand-maraton. på lördag kommer dom till hantis, läääätt att jag ska dit! :D





onsdag,




mitt hår blev jättemörkt. jag vill inte ha såhär mörkt hår, jag ville ha en "vanlig" hårfärg fast ändå rött. fyyyyyyyyyyy vad tråkigt. men okej, det är töntigt lent så jag får väl vara nöjd med det iaf.




tisdag,





åååh, jag har färgat håret nu. blev mörkt som fifan, iaf än så länge nu när det är blött, får se hur det ser ut sen när det är torrt. sitter mest och fantiserar om hur mjukt och lent mitt hår kommer vara nu när jag äntligen får tvätta det så mycket jag vill.

okej att knallrött är snyggt men det är snyggare att kunna tvätta håret :)





:(






var hos läkaren idag. fick frågan "och vilken klass går du i?"
hallå... jag är faktiskt 22. :(




tisdag,



fyfan vad jag vill härifrån.
stannar jag tillräckligt länge så blir jag väl smittad med utvecklingsstörning.




jag gör ju ett intryck iaf




daniel:
vad gör du nuförtiden då?
jag: inte ett skit, du då?
daniel: jobbar som modell
jag: jaså, för?
daniel: nej jag ljög, jobbar på lager, på nelly.com med returer.
en gång kom det ett paket med använda kläder och bajspapper, tänkte på dig då





måndag,

jag älskar att vakna upp i kolsva efter att ha drömt vad som känns som världens längsta mardröm.
drömde att Richard var död och låg nedanför min säng, sen kryper någon över väggen från fängelset som jag bodde bredvid. (hade tydligen inget tak där jag bodde), hugger ett stort hål i sidan på Richard och springer sedan iväg. plötsligt är det blod överallt och Richard lever igen, han kämpar med att andas och han blöder överallt, i halsen, sidan av magen är helt öppen och det är helt omöjligt att rädda honom fast jag försöker stoppa blödningen överallt. Flera som jag kände var i lägenheten, jag skrek åt de att ringa ambulans men ambulansen kom aldrig så där satt jag med panik, kunde inte göra någonting och Richard dog tillslut i min famn.



Kul...




söndag,

eh, bo i köping? ja? nej?
att jag ens överväger det... vad har hänt med mig?





fredag,

fyfan alltså kolsva är inte min grej. tatuerade mig igår iaf, fyllde i pinuppan så då var det lite mer okej att vara i kolsva.

nu sitter jag och försöker få min mamma att tycka om lite bättre musik. hon gillade inte skitarg och massa annat igår men nu har hon iaf erkänt att chop suey var bra, får börja lite mjukt med system. snart köping och bolaget med tony.




torsdag,





måndag,

skulle bara meddela att jag fortfarande lever, inte för att jag tror att någon bryr sig men jag kan väl få låtsas.




:)


kom på att det snart är halloween. då har jag något att se fram emot iaf, så kikar runt lite på halloweendräkter. antingen är det snordyrt eller så ska det vara så jävla sexigt. boooring. näe verkar som jag får sy ihop något själv. och med det menar jag att moster ska sy något åt mig :)





:(




ingen bra dag. ingen bra vecka. inget som är bra alls. hur länge ska detta hålla i sig?
jag orkar inte frysa längre heller, fan det spelar ju ingen roll hur mycket jag än klär på mig.







rihanna,






:(

inte okej detta.





khfkeusthgekngse




fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan



någon där uppe hatar mig.

haha vad roligt. jag lyckades ju supa bort mitt leg för x antal veckor sen. det har inte gjort något eftersom jag ändå vart nykter sen jag åkte till knivsta men nu när jag ska till köping har jag tänkt att beställa ett nytt för jag menar, det dyker alltid upp situationer som kräver ett id. jag lånade ut mitt bankkort till pappa som skulle åka och handla och när han kommer tillbaka får jag frågan "fick du tillbaka ditt bankkort?"
bankkortet är alltså också borta. jaha, det var ju kul.

jag spärrar det och beställer hem ett nytt. nu har jag fått en avi så jag kan hämta ut bankkortet. medtag legitimation står det. hallå. för att kunna beställa leg måste jag ha tillgång till mitt kort. jag kan inte föra över pengar från mitt konto utan att använda bankkortet i dosan. jag kan inte hämta ut pengar på banken utan ett leg.

vem kom på detta roliga system? för jag kan inte göra annat än att skratta. hellre det än att grina.




msn, räddaren i nöden under mina tråkiga stunder



Dominic säger (12:40):

*iphone 4
*var tvungen att köpa loss mitt gammla spräckta skräck för 1200kr.....
.fia - säger (12:42):
*kesthvkshtenvkjtek
.fia - säger (12:43):
*verkligen intressant
Dominic säger (12:43):
*ja men föråt
.fia - säger (12:43):
*eh nej
Dominic säger (12:43):
*att alla aspekter av mitt liv inte underhåller dig
.fia - säger (12:43):
*nej, det är inte okej
*skärp till dig
Dominic säger (12:45):
*ska du vara med din syster?
.fia - säger (12:45):
*det vet jag inte än
*pappa är inte hemma
*får väl se omhon kommer hit med pappa
*vadårå+
Dominic säger (12:46):
*jag bara undrade
*allt jag frågar har inte en agenda
.fia - säger (12:46):
*jaha
*det var ju synd för det hade underlättat
Dominic säger (12:47):
*underlättat vadå?
.fia - säger (12:47):
*ja det vet jag inte. allt jag säger har inte en agenda
Dominic säger (12:48):
*lol
*hade du inte haft planer hade jag frågat om du ville hänga med tanke på att jag inte har några planer idag. Men du har planer så det var ju skitsamma
*se jag hade ingen direkt agenda
.fia - säger (12:49):
*ja du ser!
*du hade visst en agenda
*du bara ljuge roch ljuger och ljuger
*jag klarar inte det här längre!
*jag är ledsen bernt. men jag vill skiljas
*det skulle inte förvåna mig om du har en annan kvinna heller! vem är den här "kompisen" du ska se på film med egentligen?
*tror du inte jag fattar!
.fia - säger (12:50):
*har du hört talas om den kvinnliga intuitionen?
*va?
*din jävla slyngel
Dominic säger (12:50):
*för det första heter jag inte bernt och jag är inte gift. och sen berättade jag vem jag skulle se på film med ditt mongo
.fia - säger (12:51):
*ska du se på film med mitt mongo?
Dominic säger (12:51):
*och jag ljuger typ aldrig
.fia - säger (12:51):
*TYP
*LOOOL
Dominic säger (12:51):
*alla drar en vit lögn då och då
*vore lögn att påstå någe annat
.fia - säger (12:51):
*eller vore det en vit lögn?
*mm nu har du nåt att tänka på
*din lilla spillevink
Dominic säger (12:52):
*jag sa vem jag skulle se på film med. så försök inte påstå att jag är otrogen!
.fia - säger (12:53):
*vadå så om man säger "nu ska jag gå och knulla med lotta" så är man inte otrogen?
.fia - säger (12:54):
*det var ju det sämsta jag hört på länge
Dominic säger (12:54):
*men jag ska bara se på film
*du är inte ens hemma
Dominic säger (12:58):
*plus att du inte ens har tid för mig idag
*så jag förtjänar något vid sidan av
.fia - säger (12:59):
*jag är visst hemma
*min familj behöver tid!
*kan du inte förstå det?
*kan du inte unna din egen fru lite egentid med sin familj?
Dominic säger (13:00):
*ÄR INTE JAG DIN FAMILJ!

.fia - säger (13:00):
*DU HAR FÅTT ALL TID I VÄRLDEN!
*DU LYSSNAR INTE PÅ MIG!
*DU SÄGER ATT DU LYSSNAR MEN DU FÖRSTÅR INTE!
.fia - säger (13:01):
*jag har pratat med min psykolog...
*och han tycker att du också borde komma dit
*han tycker att du verkar ha undertryckt aggression och att du snart kommer att göra något drasiskt
*drastiskt
*Bernt.. Jag är rädd! Förstår du inte det?
*Jag är rädd att förlora dig!
Dominic säger (13:01):
*Tror att det kan vara en bra ide
*Jag är beredd att göra allt för att det här ska fungera
.fia - säger (13:02):
*Jag är rädd att det är försent dock
*Jag har börjat ligga med min tennislärare redan
*Han älskar mig! Han förstår mig!
*Brevbäraren också
*Och psykologen
*De uppfyller mina behov och ställer inga krav tillbaka!
*Det är det jag vill ha Bernt, förstår du inte det?
Dominic säger (13:03):
*Jag kan leva med det
*Jag är inte man nog för dig
*det har jag vetat hela tiden
.fia - säger (13:04):
*nej, men din syster är du tydligen man nog för!
*tror du inte jag hör er när ni "går ner och snickrar i källaren?"
*det är sjukt Bernt! Sjukt!
Dominic säger (13:04):
*vad ska jag säga
Dominic säger (13:05):
*allt utan blöja
*går att töja
.fia - säger (13:06):
*med din jävla prinskorv är det enda du kan töja hamstern
*du dödade min hamster!
Dominic säger (13:07):
*den hade inte blöja eller hur




frukost


the center of my attention. hehe


 

 

 


undertryckt aggression?




jag har hört att jag sparkat folk i sömnen och vart lite våldsam. men det här är ju löjligt.





mördare

fan ibland är det riktigt tungt att inte tillhöra toppskiktet av samhällsklasserna. se på mina blommor bara. dom dör, en efter en. hade jag råd kunde jag anställt någon som kunde vattna dom åt mig. en blommänniska, en sån typ som gillar blommor, återupplivar dom när dom dör, en som känner på sig när dom är ledsna och tröstar dom och så. jag vill inte att dom ska dö. jag vill inte vara en blom-mördare. men, det är jag.


 

 

 


RSS 2.0