jag älskar dig






 

 

 

 

på lördag har det gått ett helt år. ett helt år sen den dagen du lämnade oss.

ett år sen den dagen du smsade mig sista gången. det sista du skrev var att du skulle fixa pengar för att komma och hälsa på mig i stockholm och se hur jag bodde och jobbade.

 

men dagen efter svarade du inte. du kanske sover, tänkte jag, jag smsar lite senare. provade att smsa ett par timmar senare men inget svar fick jag då heller. det var en fredag och jag åkte till köping den dagen, hade sovplats men framme i köping så svarade inte han jag skulle sova hos så jag åkte förbi dig och knackade på eftersom du inte svarade i telefon, men du öppnade inte dörren heller... konstigt tänkte jag, men det finns säkert en förklaring. nu var telefonen avstängd också.

 

dagen efter när jag var nere på stan träffade jag på flera av dina kompisar, jag frågade om någon hört något från dig men ingen hade träffat dig på en hel vecka nästan. ingen verkade tycka att det var konstigt heller men jag började känna att det var konstigt, du var ju alltid med någon av dina kompisar, du tyckte inte om att vara ensam.

 

sovplatsen hade fixat sig och jag hörde inte av dig på hela helgen. söndag kväll var jag tvungen att åka tillbaka till sthlm för att jag skulle börja jobba igen på måndagen och på tåget hem får jag ett sms av en bekant till dig som jag bara träffat en eller två gånger. hon frågade om jag visste vart du hade tagit vägen, ni brukade alltid kolla läget med varann och se att allt var okej men hon hade inte pratat med dig på flera dagar, du hade inte hört av dig och hon hade inte fått tag på dig heller. så på måndagen när jag fortfarande inte hört något ifrån dig började jag bli riktigt orolig. jag bytte namn på msn och hette "Richard, vart är du?"

Tankarna snurrade i skallen på mig och jag var jätteorolig att det hade hänt något, att du hade råkat ut för en olycka, det var inte likt dig att inte höra av dig. Jag kom att tänka på när du och jag delade lägenhet och du var borta i 3-4 dagar och det visade sig att du vart häktad. Så jag tänkte om du kanske blivit misstänkt för något nu igen så jag funderade på att ringa men jag visste inte vart jag skulle ringa någonstans. Jag visste inte vem jag skulle be om hjälp så jag frågade familjen jag jobbade hos vad jag skulle göra, jag hade förklarat att jag inte fått tag på dig och att jag var orolig.

 

Det slutade med att jag ringde polisen och frågade vad jag skulle göra och polisen som jag pratade med tyckte att jag skulle prova ringa runt till olika sjukhus. det gjorde jag och du fanns ingenstans. sen ringde jag häktet, det tog emot att ringa dit men jag kände mig så desperat, jag ville bara veta vart du var och där blev de genast otrevliga och misstänksamma och frågade bara varför jag trodde du satt häktad, om du var en sån som brukade sitta häktad osv, så det blev bara fel...

 

Du var ingenstans. Ingen hade träffat dig och ingen visste vart du hade tagit vägen. Jag pratade med vänner på msn, pratade med en killkompis på msn och bad honom gå förbi dig för att se om du skulle öppna dörren då. sen ringde jag polisen och gjorde en försvunnen-anmälan på dig.

 

killkompisen som jag bad gå förbi dig ringer upp mig en stund efteråt och säger att det står en polisbil utanför din port så han vill inte gå in vilket jag förstår och direkt jag hör ordet polisbil så får jag ont i magen. Jag får panik, ringer upp min moster som inte svarar. då ringer jag upp min mamma och min moster svarar i telefonen. jag är hysterisk och frågar vart hon är, säger att hon måste åka till dig på en gång för att det står en polisbil utanför din port, tänk om richard är död och dom bär ut honom på bår skriker jag åt henne och då börjar hon gråta och svarar att hon ska åka till dig. När hon börjar gråta stannar jag upp och frågar varför hon gråter men hon svarar att det bara är så jobbigt att du är borta och ingen vet vart du är. Jag köpte den förklaringen och säger åt henne att skynda sig bara och vi lägger på.

 

 

efter 2 minuter ringer hon upp och gråter hysteriskt och säger förlåt förlåt förlåt. jag har förstått att något var fel hela tiden och frågar bara vad fan hon ber om ursäkt för. "förlåt, jag ville inte säga något, förlåt förlåt förlåt. men Richard är död"

 

och då besannas mina värsta farhågor

 

 

 

 

jag fattar inte, det är inte sant och jag bara skriker NEJ NEJ NEJ NEJ NEJ om och om igen. mamman i familjen jag jobbade hos kommer springande och frågar vad som har hänt och jag släpper telefonen samtidigt som jag ser på henne och skriker att du är död, richard är död. jag gråter hysteriskt, jag skakar och jag kan inte sluta skrika nej.

 

 

 

 

jag fattar inte vad som händer, fattar inte vad som hänt och jag vill inte fatta, jag vill bara springa och försvinna och bara åka hem och hitta dig och du ska vara glad att se mig igen och allt ska vara bra, allt var bara ett stort jävla misstag.

 

 


 

men det är det inte. det var inget misstag och det är inget misstag.

du, personen som var viktigast i hela mitt liv, dig som jag skulle ge mitt liv för och du som gjorde allt för mig och bara fanns och älskade mig på riktigt. min andra halva, min bästa vän, min lillebror som kändes mer som en storebror. du som alltid skulle finnas där, du som skulle bli arg på mig när jag misskötte mig, du som såg till att jag aldrig gav upp och kämpade vidare. du som jag vuxit upp med hela mitt liv, som delat all sorg, allt helvete, den enda som vet vad jag gått igenom och gått igenom samma sak tillsammans med mig.

 

borta. för alltid. jag skulle aldrig få se dig igen.

jag kommer aldrig få se dig igen. jag kommer aldrig få se dig le igen, aldrig få höra om något bus du gjort igen, aldrig få krama dig igen, aldrig få säga att jag älskar dig igen, aldrig få skäll av dig igen. aldrig få bråka med dig igen, aldrig hitta på några busstreck igen tillsammans med dig.

jag är så glad att jag var hos dig sista stunden innan jag åkte tillbaka till stockholm och jag ville inte lämna dig egentligen, jag ville stanna kvar, jag kände mig så elak som lämnade dig i fittköping. men det gjorde jag. jag åkte tillbaka till sthlm och sen fick jag aldrig se dig vid liv igen.

 

 

 

 

 

 

 

 


ica kniven

plats: ica kniven.
tid: ca 30 min sen.

jag är på väg ut med nyhandlade varor i väskan, mitt sikte är inställt på min cykel som står 10 meter rakt framför mig. i ögonvrån upptäcker jag två pojkar ca 13 som står och gömmer sig lite vid sidan av en stor blomhylla. det syns på lång väg att de står och smygröker.

blicken som möter mig avslöjar rädsla för att bli påkommen och inom loppet av en sekund har frasen "men ni står väl inte här och smygröker pojkar?" dykt upp i skallen på mig. jag kväver impulsen av att säga den högt och går vidare till min cykel, låser upp och leder iväg den över vägen.
tänker inte mer på saken.


plats: min säng, använder datorn
tid: ca 3 min sen

jag skulle ha sagt det. jag vågade ju, varför sa jag inget?
"vet era föräldrar att ni står här och röker?" kunde jag sagt. "hur gamla är ni egentligen?" "jävla oansvarigt av er" sen hade jag kunnat avsluta det hela med att ta upp en spliff och tänt. sen skulle jag gått.


varför gjorde jag inte det? varför hade jag ingen spliff i väskan?
det måste jag börja ha ifall ett nytt sånt här tillfälle dyker upp.







nyttig?



tjena, har precis kommit hem efter att ha besökt bibblan, skrev brev till elle. det var ju på tiden, jag är sämst på att prioritera och bara få arslet ur vagnen. sen blev jag hungrig så jag svängde förbi ica kniven innan jag handlade massa ritgrejor.

nu äter jag banan.

 

 

 

BANAN! tänker ni. ÄR HON INTE KLOK? VAD HAR HÄNT? VAD HAR KNIVSTA GJORT MED FIA?

oroa er inte då, säger jag.

 

 

 

 

 

 

måste ju ha cola. mitt system klarar sig inte utan det, kroppen skulle få en chock av att bara få i sig nyttigheter. någon måtta får det bannemig vara. och snart blir det choklad till efterrätt.

 

 

 

 

 


torsdag,


 

och såhär såg jag ut när jag vaknade idag.

neeej, jag skojade bara. jag är så rolig! egentligen borde jag skryta om att jag verkligen itne såg ut såhär med tanke på allt jobb jag lagt ner på att se såhär billig ut.

jag har putsat, finslipat och rakat skägg och jag vet inte allt. ja herregud, jag är rena konstnären.

 

 

 


torsdag,



 

 

 


torsdag,



 

 

 


grattis!



och så vill jag gratulera Maria och Eric som inatt blev föräldrar till en liten flicka!





torsdag,

ännu en kandidat som jag mycket väl kan tänka mig att gifta mig med. lasse kongo, du har fått konkurrens! jag fullkomligt älskar detta klipp!

 

 

 


ja, jag har tråkigt



 

 

 


hehehe



 

 

 


torsdag,

jag är jättenervös, har fått numret till ett jobb som det är väntat att jag ska ringa.
eller ja, inte där på jobbet men han som gav mig numret tycker att jag ska ringa.

jag vet inte vad jag ska säga och ju mer jag tänker på det, desto mer lust får jag att gå och hänga mig istället.
skulle prova om hemtelefonen funkade så jag ringde hem till mamma och då fick jag den briljanta idén att skoja lite. så jag sa ingenting. så lade hon på (det var min syster som svarade) sen ringde jag upp igen och hon svarade igen, då hade jag massa ljud för mig.
det var kul. tror ni att jag får jobbet om jag ringer till jobbstället och gör samma sak?




onsdag,

 

säga vad man vill men dom har ju humor i köping gällande lägenheter iaf.

 

 

 

 

 


onsdag,

igår kväll plockade jag ögonbrynen. det är inte likt mig, jag brukar mer riva loss dom med rakhyveln strax innan jag sminkar mig. inte hela ögonbrynen alltså utan bara så jag ska slippa plocka dom.

imorrn ska jag måla naglarna. gud vad roligt! jag kan inte vänta med att gå och lägga mig så jag kan vakna upp lycklig och känna att jag verkligen bidrar med något till världen!

det var menat att vara ironiskt men ska jag vara ärlig så tycker jag att jag bidrar lite när jag har fina naglar, nog ler ni lite mer till mina välmanikyrerade naglar än till ett par fula slitna jävlar. mm juste.


jag gör nog mitt jag med.










tisdag,


 

 

 

 


tisdag, hehe


 

 


tisdag,

brukar ställa frågan varför jag bor hos min pappa till mig själv ibland.
tur att jag påminns om anledningen varje dag. det är ordet "MAT!" sen har man det här framför sig.





 

okej, det såg kanske inte så aptitligt ut men det var det tamejfan.



just i den stunden saknar jag inte att bo ensam så mycket, synd att det går över när man vart mätt en stund bara.  säga vad man vill om gubben men laga mat kan han.





tisdag,


först klev jag upp snortidigt. såhär såg jag ut när jag vaknade.

 

nej jag skojade bara, det tog lite tid att se ut sådär, visst är det tragiskt. då ska ni se hur jag såg ut innan!

 

 

 

sen väntade jag på att dominic skulle dyka upp vilket han eventuellt gjorde.

vi åkte bil till märsta, tåg till väsby och sen lasrade han bort en tatuering. eller ja, det var ju andra omgången laser så helt borta är den inte än.

sen fortsatte han med att färglägga sin sleeve. det här roade jag med mig då, innan jag fann modet att kliva in i själva studion från väntrummet så jag fick glo på film istället. lite roligare måste jag säga.

 

 

 

 

 

 

hittade en porrtidning också. det var inte meningen, jag bläddrade igenom tidningarna dom hade, helt plötsligt hade jag ett blottat kvinnosköte framför mig. vart lite äcklad om jag ska vara ärlig, tur att de hade brett utbud av vanliga tidningar också så jag slapp dö lite mer inombords.

 

nu ska jag väl sova, däckade för ett par timmar sen för jag var tvungen att kliva upp så tidigt som jag gjorde imorse fast är ändå trött nu igen. imorrn är det kungarna av tylösand, det är väl egentligen det jag har att se fram emot. jag älskar mitt liv.

 

tack för mig.

 

 


måndag,

 

vad gör ni? jag äter choklad.

 

 

 


måndag,

har ni tråkigt? här har ni ett tips från marcus som ni kan göra. jättekul! jag ska definitivt prova snart!






måndag,

jaha, här sitter jag med hårfärg i håret. ja alltså tro det eller ej men min jätteröda hårfärg är inte min riktiga. såhär mysigt och guckigt är det;


 

 

 






måndag,



frågade marcus tidigare varför vi båda sitter uppe hela nätterna vid datorn. antar att jag har svaret mitt framför ögonen då det här är vad jag faktiskt roat mig med en stund. äh, har man inget liv så får man väl göra sitt bästa för att underhålla sig. känner att meningarna inte hänger ihop riktigt men det får ni leva med, jag är fan trött.





 

 


söndag,


 

rita sej lite? casandra, vad tycker du? :)

 

 

 


söndag,

 

 

 

 


söndag,

jag ritar en bild på A3-papper (två A4-papper) på en naken tjej. så kommer pappa in i rummet och ska berätta något.
vad fel det kändes.




söndag,

Sara Josefine Elisabeth säger (02:35):
men... till det viktiga.
svårt att förklara
men jag har ätit världens godaste kebab i pita




lördag,

idag har det vart full rulle. eller ja, mer än vanligt iaf, skönt att något händer.
på eftermiddagen kom farbror med dotter hit, alltså min sjuåriga kusin. jag har inte träffat henne sen hon var tre år så det var väl lite stelt i början men sen kom både hon och jag igång.



vi har sett på tv, ritat, spelat kort, vart ute i lekparkerna och lekt,
blev bjuden på pizza och sen så ritade vi lite mer, spelade dataspel och lekte.




spelade kort med mina megakort.



kolla! jag ser nåt!
(med besviken ton) jaha. det var några flugsvampar.







fredag,


fan nog blir man lite sugen på att gå på blinddate efter att ha läst det här.



torsdag,

att äta eller att inte äta, det är frågan.



torsdag,

jag fick inte lägenheten jag sökt. som jag anade. ändå hoppades jag, det var dumt av mig.
jävligt dumt.




torsdag,

God morgon!
Någon som är sugen på 100% party-kryssningen till Riga den 2 dec?




torsdag,


onsdagens outfit,

 

onsdagens rumpa,

 





torsdag, (onsdag)


 

bevis på att jag lämnat sängen idag.

 

 

 


onsdag,


 

det kom en ny björn på besök idag på spelet men den här gången utnyttjade han staketet till fullo.

en ny piercing! vågat björne, det gillar vi!

 

 

 


onsdag,



 

 

vilken kö? jag ser ingen kö. hehehee

 

 

 


onsdag,

ni behöver inte oroa er, jag fick det att funka.
jag är så sjukt jävla teknisk.




onsdag:

det är kungarna av tylösand nu och jag får inte femman att funka. vad bra det känns.
jag blir fan ordentligt förbannad för mindre.




tisdag,

sjukt opopulär jag blivit på sistone. får knappt ett enda sms om dagen. har inte fått ett enda idag. inte igår heller. dagen innan det minns jag inget av så det kan jag inte tala för. men ja, ni förstår min poäng.



SMSA!




11 dagar kvar

hösten har knappt börjat och jag mår redan såhär.
jag vill inte ens veta hur jag kommer må om några dagar eller veckor.




beyonce,


 

 


tisdag,



 

 

 


tisdag,

casandra kom och höll mig sällskap på msn nu en stund. snällt tycker jag. vart är alla ni andra godhjärtade individer när man behöver er? va! nej, jag skojade, casandra är den enda jag behöver just nu. hon hjälper mig i min svåra situation, hon agerar rådgivare.

jag berättade för henne att när jag satt och bajsade kom jag på en skitbra (hehehe) idé (ovanligt).
jag kom på att jag ska sätta upp en annons på ica där det ska stå något i stil med


KNULLKOMPIS SÖKES!
nä, jag skojade bara.
jag vill ha vanliga kompisar.


genom att göra detta uppnår jag direkt två saker. eller tre. uppmärksamhet genom rubriken, efter tre meningar har de insett att jag har humor PLUS att jag uppnått kontakt.
dom kommer inte bara vilja lämna det där, de kommer att ringa numret jag skrivit efter att ha tänkt: shit vilken rolig tjej (ja, de förstår att det är en tjej) och hon är säkert snygg också. jag måste genast presentera henne för alla mina snygga killkompisar och särskilt dom som är tatuerade för det kommer den här tjejen gilla!

jag hade räknat ut allt! sen kom casandra och gillade den också! "tänk vilka roliga människor jag skulle få efter mig, puckon och stalkers..." då förstod jag att hon var ironisk. hon totalsågade alltså min idé.

istället tyckte hon att jag skulle söka jobb. där hittade hon sin kille.
jobbigt att ha kille tyckte jag. dom är jobbiga, bråkar och är svartsjuka.
plus att jag måste söka jobb. inte bara ett utan två jobbiga saker jag måste ta itu med.

sen om man har kille måste man ju ligga med dom och då blir det bara massa gnäll.
jag har en favoritställning och det är döda fisken. jag har jobbat på den som fan, kan den skitbra nu, har till och med lärt mig att se snygg ut och visa med ögonen att jag tänker TA MIG! JAG ÄR REDO! KÖR HÅRT!
men näe. det heter att jag inte anstränger mig. jävla otacksam stil dom kör med.




tisdag, hehehe

nä. ska väl in på toaletten och göra mig iordning då.
dvs sätta på mig ansiktet.
men jag orkar inte, jag har ingen lust. vill hellre sova bort dagen så jag kan vakna upp imorrn och känna samma sak.

det är inte lätt när man bor i en ny liten by där man inte känner en jävel. nä.




KUL! KUL!
hehehe





tisdag, hehehe

jag vaknar, smyger upp, kollar om pappa är kvar i lägenheten. .
bra, då kan jag gå runt utan att behöva klä på mig.

igår kom han hem, suckade, sa åt mig att rycka upp mig och inte bara ligga i sängen hela dagarna.
vad fan ska jag göra då, frågade jag. ja inte vet jag. gå ut och ta en promenad.

ja. promenad. en promenad runt knivsta, det rycker säkert upp mig och får mig att må bättre. stora vackra knivsta, där det finns så mycket att upptäcka. eller inte.

men - ska inte nonchalera förslaget helt sitter jag och tänker för mig själv. jag ska bara...

kolla facebook. kolla msn. spela alla mina spel på facebook. läsa alla bloggar jag prenumererar på. uppdatera min egen blogg. råka hitta lite nya bloggar. sen bara äh, jag måste ju kolla in felsms.se och se om det kommit in några nya roliga sms först. vill ändå inte ut i det här trista kalla vädret. så tittar jag ut genom fönstret och upptäcker att det regnar.

"synd"



måndag,

förresten gillar jag skrämseltaktiken dom använder i spelet frontierville.
när man hugger ner träd så kan det ibland dyka upp björnar som man ska skrämma bort. allt man behöver göra för att skrämma bort björnen är att klicka på den, så går min gubbe dit, hoppar lite och ropar Hey! Hey!

det är som taget från verkliga livet. björnen är en främling, skulle jag vinka lite och ropa hey, hey! till någon jag inte känner, så nog fan skulle dom springa därifrån då. värsta smart!



måndag,

jävlar vad skönt det var att duscha. dåligt ren och len man känner sig när man rakat benen, jag gick säkert ner flera kilo efter all hårborttagning.

jag före



jag efter



(jag ler där bakom)





måndag,

här är lite senare från samma spel.

 

en orm som trasslat in sig i staketet.

de verkar ha svårt att anpassa sig till mina staket. eller är det just det dom inte har? usch vad sorglig ja känner mig som inte har annat att skriva om.

 

 

 


måndag,

ja, min sysselsättning om vardagarna har blivit ganska enformig. här är en bild från dagens spelande på facebook.

detta är en björn som jag misstänker har lite ont i skrevet.

 

 

 


måndag,

hej, vaknade sent idag. först vaknade jag runt 9 på morgonen, heeelt död. vet inte riktigt när jag lade mig inatt, 3 kanske så det är väl inte så konstigt att jag kände mig död vid 9. somnade om och "klev upp" runt ett. sitter fortfarande kvar i sängen.

ska släpa mig in i duschen nu och raka bort all vinterpäls för er som är intresserade.
mitt liv har blivit sjukt ointressant sen jag flyttade till knivsta. eller okej, jag gör väl i princip samma saker men nu ligger jag kvar i sängen hela dagarna istället för att sitta vid ett skrivbord. mycket skönare iofs så jag ska inte klaga.
men, lite kompisar i knivsta skulle ju inte skada.






söndag,

jag ser på LA ink. de har en shop manager som heter Aubrey. alla är småelaka mot henne hela tiden och ingen i studion tycker om henne, hur svårt är det att säga upp henne då?

barnsligt. jag stör mig, okej att hon kanske, inte vet jag, "passar in" men hallå. vuxna människor.



söndag:


självklart var det kurtan jag ritade.

och såhär blev sebastian.

 

 


söndag,

nu ritar jag en ny version av sebastian. ingen tusch, eller ja, jag fyllde i konturerna med tusch och nu skuggar jag med blyerts.
värst vad jag börjat rita och ha mig, vet inte vad det är med mig. inte för att jag klagar.




söndag,


vad jag gör? poppar den här och ritar.


någon som ser vem det föreställer till höger?

 

 


godnatt (lördag/söndag)

nu ska jag somna med andreas grega i lurarna :) natti.



söndag:


 

 

ritade av pinuppan från en bild jag hittade på internet, kalkerade inte. ändrade ansiktet, håret och så ska hon hålla i en bensinpump egentligen.

 

och sebastian känner väl alla igen från lilla sjöjungrun. fast självklart förstörde jag bilden genom att färglägga med röd tusch.

 

 

 


fest som fan (lördag)


 

skål på er ungdomar, det här är min lördag. kall cola, dator, penna och papper. jag har fått i läxa att rita en pinuppa. första nyktra lördagen (och fredagen igår) på väldigt väldigt länge.

 

 

 


sagan om bajskorven (lördag)


jag och pappa var och hämtat en tv han köpt på tradera idag. när vi kom tillbaka så öser det ner så ingen av oss har någon lust att kliva ur bilen. jag tittar fram, ser regn, tittar ut genom vänster ruta, ser regn, tittar ut åt höger och ser.. en bajskorv.

 

 

 


fredag:

jag har inte stigit utanför dörren idag. men ritat en bild har jag gjort!



fredag:

att vakna upp till massa sol är inte helt fel för humöret måste jag säga.

det är ju lite roligt att jag lade mig runt halv 5 inatt tror jag, och har vart vaken en stund nu. ju senare jag går och lägger mig, desto tidigare stiger jag upp. minns inte när jag var uppe såhär tidigt sist. om man nu räknar bort förrgår, då var jag uppe ännu tidigare.
har slängt iväg ett sms till krystel, hoppas att hon vill träffa mig i helgen så jag slipper sitta och ruttna här mer.
tänkte rita en försenad present till henne också, hoppas hon gillar den.


funderar faktiskt på att cykla och leta efter ett bra ställe att sätta sig ner och rita på. jag hittar inte i knivsta men det vore väl på tiden att jag tar mig cykeltur och faktiskt hittar lite sen. vore nääääjs.





sorgligt (torsdag)

när jag loggade in på bloglovin idag (det är en sida där man enkelt kan följa alla bloggar man läser på ett och samma ställe, är det någon som uppdaterat bloggen så visas det där) så hade jag runt 181 nya olästa inlägg.

ååh nej, vad många. jobbigt tänkte jag. fast jag har inget annat för mig så nu när det endast är 72 kvar börjar jag tycka att det känns sorgligt.

jag är nog lite sorglig jag med.




torsdag:

jag sitter med datorn i knäet i godan ro, ser på tv, bloggar och kikar runt lite på internet.
pappa kliver in på mitt rum, tittar på mig en stund och säger
"eftersom du har sån gravidmage så borde du kanske följa med mig och träna sen"


sen går han ut och så hör jag
"tjockis!"




det är väl ändå kärlek om något?



torsdag: just my luck

men kul att när jag efter två dagar äntligen har orkat klä på mig och sminkat mig och ska gå ut, så börjar det spöregna. ordentliga jävla spön, inga mesiga metspön heller. tur att jag inte hade hunnit fixa håret också, då hade jag blivit sur på riktigt.



torsdag: :(

det börjar kännas lite ensamt här i knivsta.



torsdag: (fredags el lördags)

 

lite kärlek pojkar emellan är väl aldrig fel,

 

1

2

puss!

 

 

 


torsdag:


 

följde med till stefans jobb en dag och se vad jag fick se! jag ska tipsa min fisk dirr!

inte för att min fisk har fötter ens, så jag tycker det är lite korkat påfund. men dom kanske vet något jag inte vet. vem vet?

 

 

 

 


torsdag:


 

nu när jag faktiskt kan lägga in bilder på bloggen från datorn så ska man väl passa på. såhär ser jag ut nuförtiden, när jag orkat sminka mig vill säga.



torsdag: I miss you


 

 

 


torsdag:

sims 2 är för övrigt inte lika kul att spela som det var för ett par år sen.




onsdag:

såg på kungarna av tylösand idag.
jag tycker det är skitroligt, har hittat en av deltagarnas blogg också, får mig en del goda skratt må jag lova.

sa tidigare till någon, minns inte vem, att jag ska söka till nästa säsong.
men det går ju inte för de verkar vilja ha samma deltagare. boooring!




onsdag natt. fan vad svårt att pricka rätt tangenter när man ligger ner på sidan då.


 

den här tycker jag om. kanske ni också gör, därför jag tipsar. snällt va!

 

 

 


onsdag: idag är en bra dag.

HEJ!
kan helt ärligt säga att jag känner mig på bra humör idag. jag vaknade glad! när hände det sist?
allt känns nytt, det är fint på rummet och jag är ensam hemma vilket jag lär vara iaf tills i eftermiddag, minst.

sov jätteskönt inatt även fast sängen känns insoven i mitten, det var precis som att en väldigt tung pappa sovit in den så att det var en grop i mitten av madrassen.

tatueringarna på armen har börjat klia massor, de jag gjorde sist men då är allt i sin ordning med läkeprocessen.

det är så skönt att äntligen ha min egen dator igen! kan sitta och mysa i sängen med den i knäet vilket jag inte direkt har kunnat göra med varken mammas eller mosters sega stationära klumpar till datorer.
PLUS att jag äntligen äntligen äntligen kan lägga in bilder i bloggen igen!

har installerat sims 2 på datorn också, så lär väl sitta fastklistrad vid datorn de närmaste dagarna men vad gör det, när jag drog upp persiennen på rummet var det blött i hela knivsta och vägarna var fulla av vattenpölar. så jag menar, jag är inte spec sugen på att utforska minicity heller.



(min utsikt från mitt fönster imorse)

nej, nu ska jag logga in på matdagboken och skriva in mitt fuskande med cola, drack två glas cola igår vilket inte tillhör min nuvarande sockerfria diet.

vi hörs!




tisdag:

rätt var det var så hamnar jag i knivsta. bara sådär. nu har jag min älskade cykel, alla mina kläder och allt mitt smink här. hoppsansa.



måndag:

det äts surströmming i huset. det luktar så surt att det svider i ögonen och jag börjar få ont i huvudet.
det började med att jag satt på övervåningen och kände att det var något som stank unket. sen började det lukta mer fränt och surt. och det slutade inte. så jag gick ner för att se vem som dött men det var maten. verkar ju jävligt nyttigt det där måste jag säga.

jag vill gratulera min familj som lyckas fuska varannan dag med sin lchf-diet också. jag är sjukt stolt över dom alla.

jag gick med i matdagboken.se idag. dåligt skönt att slippa räkna kalorier och sånt, allt räknas ut själv åt en.
nu ska jag äta färsk mat istället för jäst sådan så kan dom andra roa sig med att stinka som att dom inte bytt trosor på några månader. 

det enda jag får en bild av i huvudet när jag känner odören av jäst fisk (visst låter det gott) så tänker jag på en rolig historia min moster berättade häromdagen. (improviserar lite, minns inte riktigt hur den går)

det var en gammal, motbjudande, smutsig tant som var ohyggligt kåt. hon var så kåt att hon inte visste vart hon skulle ta vägen, hon behövde verkligen knulla och det nu. hon går ner på lokala krogen för att ragga på någon och hittar en ung kille och förklarar att hon är så sjukt kåt så hon inte vet vart hon ska ta vägen. hon vill bara knulla.
"aldrig i livet" får hon till svar, så hon erbjuder honom 5000 kr.
"5000 kr och allt du behöver göra är att sätta på mig" men hon var så ohyggligt ful att han vägrade.
"10 000 kr då, och allt du behöver göra är att knulla mig, inget annat."
det går han med på och dom går hem till henne och han börjar göra sitt. sen frågar hon
"snälla, det var så länge sen jag blev slickad, kan du inte slicka mig?"
"nej aldrig i livet"
"du får 10 000 till" det kunde han inte motstå så han gick ner på henne.
när han är där nere så råkar hon fisa och ber om ursäkt varpå han svarar:
"det gör inget, det var skönt med lite frisk luft."




blev ni hungriga nu?

söndag:

kusin, 8, kommer till mig vid datorn och ser jätteförvånad ut.

kusin: jag skulle bajsa! men allt som kom var en jättestor fis! såhär: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!





söndag:

kusin, 8, står bredvid mig vid datorn och tittar på en länk jag precis öppnat. det är från fuldans.se.
kusin: jag kan INTE dansa. men jag kan spionera!

sen står han och stirrar i dörröppningen ut mot köket en stund.

söndag:

det har vart full rulle hela helgen. idag mår jag mycket bättre än vad jag gjorde igår som tur är. tål fan inte sofiero.
nu har jag huset för mig själv så jag ska lägga mig i sängen, se på walk the line och dricka kall cola.




fredag:

nu är jag färdigtatuerad. eller jag har vart det sen igår kväll men det är jag fortfarande.
för jag håller inte på att tatuera mig. hänger ni med?


ont utav bara helvete gjorde det.




torsdag:

nu ska jag tatuera mig.

torsdag:

här sitter jag för mig själv i vardagsrummet. min moster målade om bokhyllorna från vita till svarta för en stund sen och jag sitter och har massa ljud för mig. varför frågar ni er då?
kan det vara färgen jag sniffat i mig som spökar? ja det kan det! ja!

men det tror jag inte. jag brukar ha massa ljud för mig. LALALALAAA!!!

jag skulle behöva en stund tror jag så jag lugnar ner mig med alla ljud. men det är inget roligt att gå och lägga sig, det är roligare att sitta här och göra massa konstiga ljud. nu ska jag skriksjunga lite. HEJ!






torsdag: gravid?

jag blev sjukt sugen på öl nu blev jag. ja det blev jag!
drack öl igår gjorde jag! ja det gjorde jag! ja!

har vart sugen på öl hela veckan. sjuka cravings. jag kanske är gravid.
det vore ju inte konstigt om bebisen också började tycka om öl. en fin egenskap jag bidrar med till avkomman.




torsdag:

varför i helvete går det inte att lägga upp bilder på bloggen från min mosters dator?
jag blir bannemig upprörd blir jag! ja! det blir jag!

sitter här och slåss vill jag göra! ja det vill jag! ska det vara såhär? tydligen!



torsdag: tack!

jag provade stefans glasögon.

jag: blev jag fin nu?
stefan: ja. du ser ut som en kontorshora. (eller så sa han sekreterarhora, jag minns inte.)




onsdag:

god morgon.
jag sitter här och äter frukost.
inte vilken frukost som helst utan en nyttig sådan. ett äpple, en banan och ett glas vatten.
jag har nämligen fått för mig att börja bli nyttig nu och förhoppningsvis gå ner lite i vikt på köpet.

det brukar ju bli så när jag hamnar i dessa tankebanor, att jag glömmer bort att jag skulle vara nyttig. (kanske ska kalla det förtränga istället) så när jag står vid godishyllan i affären kan jag komma på att "justfan! skulle ju vara nyttig!" fast då står jag ju redan där och har ansträngt mig och funderat och klurat på vad jag ska smälla i mig för flottigt. då kan jag ju inte bara strunta i det hursomhelst.

så jag får se hur länge detta håller i sig. jag håller er uppdaterade. om jag nu kommer ihåg.



(började på 67,1)



onsdag: vitsigt


fia - säger:
hej
DÖ. säger:
hej
fia - säger:
vad gör du?
DÖ. säger:
dricker kaffe
fia - säger:
svart?
DÖ. säger:
jepp
fia - säger:
du vet väl att man blir vad man äter
DÖ. säger:
okej
fia - säger:
du kommer bli svart
det börjar på tungan
räck ut tungan åt spegeln sen så får du se att den börjar bli brun



tror ni han blev nervös nu?


tisdag:

någon som någonsin sett en sötare unge eller? kolla hela, slutet är sötast. nästan.



tisdag:

vad krångligt allt ska bli jämt. jag ställde in mig på att pappa inte ville ha mig där men nu har han "ångrat" sig. nu när jag pratat med en ny tjejkompis och vi bestämt massor, vi vill börja träna tillsammans, jag har tittat på lägenheter här nu och bara verkligen ställt in mig på att inte komma härifrån.

så hör han av sig och vill att jag ska dit.

och det vore ju en början, en biljett härifrån.
jag vet inte hur jag ska göra.
jag sa att jag ska höra av mig när jag vet om jag får någon av lägenheterna eller inte. och nu verkar det som att jag inte kommer få någon av dom. och så känner jag mig ledsen. för det är fina lägenheter, jag har sett fram emot att äntligen få bo ensam igen och få inreda min egen lägenhet. men nej. jag får antagligen ingen av lägenheterna och jag kommer få flytta hem till pappa. sitta i ett rum som jag delar med min lillesyster i en by som är mindre än köping. och visst, det är väl inget fel egentligen på att dela rum med sin syster, finns väl värre saker men jag är 22 nu. jag vill ha eget, skapa en egen framtid nu. inte flytta hem till pappa.





faan.




tisdag:

oj. jag kan äntligen höra. och jag visste inte ens att jag inte kunde höra ordentligt innan.
här sitter jag i godan ro, har ingen aning om någonting nästan, sväljer, och så hör jag plötsligt allt mycket klarare och högre.

det blev samma igår. satt och fiskade med andré och company vid bron, sväljer och helt plötsligt hör jag allt klarare. så blir jag jätteförvånad och tänker att "oj, undrar hur högt jag pratar egentligen eftersom jag aldrig hör ordentligt i vanliga fall" lite pinsamt kanske. men det är aldrig någon som sagt något, det enda folk jämt påpekar är att jag själv pratar väldigt tyst. jaha.

sen efter en stund sväljer jag igen och då blir det som ett lock för örat igen. så nu sitter jag här och njuter av att jag hör allt och vågar inte svälja igen.
det blev så jävla öppet i öronen att det känns kallt i dom. fan vad sjukt.



eller coolt kanske.

tisdag:

hej. sitter hos min moster nu, cyklade hit på morgonen och såg att hon tänt massa ljus där kaninburen stått tidigare. så sent som igår stod den faktiskt där. det är räven som vart framme tror hon.
jag undrar hur fan räven tog sig in i buren.



måndag:

blev precis addad av [email protected] på msn. folk har verkligen humor.
blev så nyfiken på namnet så var tvungen att acceptera och fråga vad mer han brukar spruta än just sperma.

det visste han inte själv.



vad fan är det för dag?

har ingen aning. eller jo, det är måndag kom jag på.
var på möte idag om praktik. dom ville veta vart jag kan tänka mig att ha praktik någonstans, jag sa ett par olika ställen och nu ska de kolla upp om det finns platser någonstans.

skönt att få något att göra sen. nu ska jag dra och fiska, hörshej.



fredag:

tänkte bara skriva hej så ni vet att jag lever. min enda läsare lär ju vara orolig.



onsdag: ny kategori

för er som missat det (det är 2 minuter gammalt ungefär) så har jag gjort en ny kategori. vikt-igt har jag döpt den till. där i kommer jag lägga inlägg som har med vikt-iga saker att göra. kilogram och så, ni vet. upp ner. ut och in.



onsdag: vikt-igt


kom på att jag bajsade igår också.
innan jag bajsade vägde jag 66,7 och efter bajsning vägde jag 66,5.

great success! high five!

detta fortsätter jag med.


alltså, viktnedgång 0,2 kg.
viktuppgång -0,2 kg.





förresten, någon som vet hur lång tid det tar för kroppen att tömma sig på allt bajs efter man helt slutat äta? inget jag planerar att göra men vore intressant att veta. 



onsdag:

det råder ju sån bantningshysteri överallt, så jag har provat en del experiment själv när jag kommit ihåg och lusten fallit på, så att säga.

jag ska alltså göra olika saker, väga mig före och efter och sen tipsa er.
igår duschade jag.

före dusch vägde jag 66,5. efter dusch vägde jag 66,9.
4 hg uppgång. dusch är alltså inget jag tänker fortsätta med.



RSS 2.0