Lite sockerlära dagen till ära,

 
 
 
Det är sjukt vad intressant detta är. 
 
 
 

Torsdag,

Det känns som att jag har lite att göra... BRB.
 



 
 

Hallå!

Nu är jag hemma igen! Jag har haft semester i tre veckor, eller jag är fortfarande inne på tredje och sista semesterveckan men nu är jag hemma i Knivsta igen. De två första veckorna har spenderats i Kolsva och Arboga.
Det var med blandade känslor jag åkte tillbaka till Knivsta men det är väl för att jag vet att det snart vankas jobb... Men lite skönt ska jag erkänna att det var att kliva innanför dörren till lägenheten, den var städad och fin precis som när jag lämnade den. Det är det allra skönaste med att bo ensam. Kanske det enda som är skönt, haha!

Hyran är betald och jag sitter på min vanliga plats nu i soffan framför datorn. I hallen har jag tre stora pappkassar fulla med inhandlade saker och tro det eller ej men det är inte bara onödigt prassel jag köpt hem utan bl a en kaffebryggare och en tvättställning.
Så nu ska det packas upp! Ha det gött tills vi hörs igen! :)



Onsdag kväll,

Hej och god kväll! Vad jag stör mig på att mina inlägg inte blir som jag vill nu när jag använder Chrome. Jag vill gärna ha lite mellanrum mellan bilder och text osv osv men när jag klickar på Publicera så åker allting ihop och det ser inte ett dugg bra ut. Man kan faktiskt scrolla ner bland mina inlägg och se när jag började använda Chrome.
Nåväl... Har jobbat, kom upp i 7728 steg på jobbet :) Innan frukost gick jag dessutom en promenad på 6 km. Vill gärna kalla det PowerWalk men gick nog inte tillräckligt snabbt :) Men gick, det gjorde jag!
Det var väl helt okej på jobbet men var ovanligt seg, det kan ju ha vart promenadens fel. Det är alltid så jobbigt efter att jag rört på mig mer än vanligt för det är som att jag blir helt tömd på energi och jag ksulle kunna lägga mig och sova 2-3 timmar. Kände så efter promenaden idag och jag känner så efter gymmet.
Var lite nyfiken nu på kvällskvisten för mitt kostval dök upp på jobbet (som vanligt) ang både kolesterol och fruktosv, och jag blev nyfiken på hur mycket kolhydrater frukt faktiskt innehåller... Så jag googlade och fick fram denna sida: http://www.hertzmanfrukt.se/produkt.htm
Väldigt intressant!
Det var inte som jag trodde, grönsakerna som var tillåtna enligt LCHF innehöll mer kolhydrater än jag trodde och frukten innehöll långt ifrån så mycket kolhydrater jag trodde att det innehöll.

onsdag,

vaknade idag med massor av energi i kroppen så bestämde mig för att idag sätter jag mig inte vid datorn det första jag gör. smsade sussie och smsade jennifer för jag ville ut och gå! sussie orkade inte och jennifer låg fortfarande och sov men jag gav mig ut själv istället! tog lite bilder, knivsta är rätt fint. (även om detta var påväg ut ur knivsta :)   )
-
-
-
-
-
-
sen hem och åt frukost, en mosad avokado med citronpeppar och en klick räksallad.
-
nu sätta på mg ansiktet, sen iväg och jobba! imorgon får jag finbesök av lillebror William :)

facelook söndag,

jobbade extra inatt. kanske blir samma nu inatt. ställde klockan på 12 för jag skulle åka till uppsala med lillesyster men det sket sig. så nu sitter jag här, fixad och klar utan planer. hade önskat att jag fått sova mer än 4 timmar och vet ännu inte om jag kommer bli inringd för natten, så jag vet inte om det är värt att gå och lägga sig eller inte. hehehehehe.

RSS 2.0