Halloj!

Jobbade dubbelt igår, jobbade dag idag och imorgon jobbar jag också dag. Idag var en tuff dag men nu har jag chillaxat hemma. Har ätit, glömde visst att äta på jobbet, så mycket var det att göra, sen diskade jag upp allt och nu har jag kastat in en tvätt i maskin. Tänk att något så enkelt och snabbt får en att känna sig så duktig :)
Nu ska jag belöna mig själv med lite datorspelande i form av Hospital, bästa spelet :)

God dag du lediga söndag,

God morgon! (God förmiddag!) Här sitter jag och stirrar, satan i gatan vad uttråkad jag är. Har slängt in en tvätt i maskin iaf så jag kan känna mig lite duktig... Blir väl att städa idag om inget annat händer. Väntar på svar från Paula och håller tummen för att hon ska vilja gå ut och pw:a med mig.
Har för övrigt ätit LCHF i 4 veckor nu. Har inte ens gått ner 2 kg... Kanske inte är något för mig denna metoden. Men jag tänkte ge det en månad till och se vart vågen för mig.
Nä nu ska jag spela lite dator tror jag.

lördag,

God morgon! Ojsan hoppsan, klockan är redan snart tjugo i. Dååå måste jag skynda mig, ska åka och spendera Jennifers lediga timme med henne innan hon börjar jobba igen.
Såhär ser jag ut idag, har min awesome In Flames-tröja på mig som jag köpte när jag var på min första konsert!!! Och det var In Flames som spelade också om ni inte förstod det.
Neeej, har ärligt talat lite bråttom nu så vi får höras lite senare.
HEJ DÅ!!

fredag,

Goddagens! Har jobbat hela veckan, hela förra veckan och nu är jag ledig två hela dagar! Har jobbat idag, sen drog jag hem snabbt och bytte om, sen drog jag med Paula till gymmet. Som vanligt hade hon bråttom därifrån så vi åkte hem utan att jag kände mig direkt slut och färdig... Men så är det när man är mesig och inte vågar stanna kvar själv... Jaja, ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Förmodligen ingenting. Puss och krma, skumbanan

god kväll,

söndag idag. har jobbat hela helgen, hela veckan faktiskt förutom torsdag. det känns i fötterna kan jag säga... och inte får jag vara ledig förrän på onsdag igen heller.
har ätit lchf i precis tre veckor idag. grattis till mig, firade med jordens godaste köttfärssås :)
sussie och kim ska komma hem från egypten idag, vet ej när. och imorgon ska jag träna med paulisch efter jobbet :)

fredag,

God morgon, goddagens osv osv. Fyyy satan vilka mardrömmar jag hade inatt, det var inge kul alls. Men det var sådär så när den hade hållt på ett tag kände jag att "Nej, nu vill jag vakna" och då vaknade jag. Gick upp kl 11, duschade och satte mig vid datorn och sen stekte jag frukost. Som nu är uppäten.
Åååh vilken grej jag var med om imorse. Vägde 64,6 igår och idag när jag ställde mig på vågen så vägde jag 57,8. Jag fokuserade på sjuan, blev sjukt besviken och tänkte att hur fan kan jag väga mer NU efter snart tre veckor än när jag började? :( Men sen när jag skulle smsa mamma så tänkte jag "Men vänta nu... FEMTIOsju? Måste väga mig igen!" och JO! DET STÄMDE! Jag var alldeles överlycklig och istället för att smsa ringde jag upp mamma och hon tyckte det lät otroligt och hon tyckte att jag skulle ta ur batterierna ur vågen och ställa mig på den igen. Så jag gjorde det medans hon stannade kvar i telefon och tro på fan... Jag vägde 64,6. Och samma igen. Och samma igen. Faaaan vilken glädjedödare. Besvikelsen hade nått sin högsta topp. Besvikelsen hade klättrat upp för Kebnekaise och hissat flaggan.
Men sen gick jag och bajsade och vägde mig igen och då vägde jag 64,2. Så det så!

Min lediga torsdag,


Halloj! Har vart ledig idag och haft en alldeles underbar dag! Blev hämtad tidigt imorse av mamma med familj och så åkte vi vidare in mot Stockholm för vi skulle gå på Gröna Lund! Jag blev bjuden på allt och åkte från det att vi kom dit tills vi åkte hem! Har haft såååå roligt! Lägger upp bilder lite senare :)

(Den häftigaste av oss alla var Leifs pappa, som är 76 eller 86, minns inte, som åkte ALLT med oss,
förutom Fritt Fall. Och det inkluderar Insane!!!!)



hehehe,



Jerry Springer...

Vart då?



jippi!


förresten, titta vad jag fått på en av mina paprikor! EN BLOMMA! den kommer att ge mig en paprika! yeehoooo!!!!






onsdag,



goddagens! idag har jag vart en riktig hurtbulle, har både jobbat och tränat direkt efteråt. men mitt i träningen säger paula att hon inte kan stanna så länge till för hon skulle iväg på afterworken med jobbet, den som inte jag ska på. så vi fick avbryta för jag ville inte vara kvar själv som den mes jag är. men kul var det! fast joooobbigt, speciellt nu efter jobbet när jag inte ens är van vid att jobba haha. det känns ordentligt i fötter och axlar efter jobbet kan jag säga.

jag skrev ett långt inlägg igår men internet hängde sig och jag såg nu att de tinte blivit sparat. meeen, sånt som händer. stod väl inget intressant ändå. resten av dagen vet jag inte vad jag ska ägna åt, städa gjorde jag igår så det slipper jag idag. jennifer jobbar och paula är upptagen med jobbet. det återstår inte mycket alls. fifan, helt jävla slut är jag, både i kropp och huvud. kanske ta sig en powernap?



lördag,


LCHF dag 13. har inte fuskat en enda gång. utom igår, då jag åt fyra chili cheese. och så drack jag öl, men det var lchf-öl så det är väl inte fusk? har inte ont i magen idag iaf. och angående chili cheesen så är det ju massa ost som är friterat i olja. i lite deg. så så mycket fusk är det nog inte :)

har vart på power meet två dagar i rad, igår var det snorkul! skulle gärna åka in idag också men tror inte det blir något av med den saken, det verkar inte vara så många andra i familjen som vill... synd. och bolaget hinner jag inte in till. synd det med.

nehe, om jag skulle ta och äta något då. typ. göra något iaf... jag vill åka hem.



tihi,

 

 

 

Gårdagens middag á la LCHF.

Köttfärs, lök, bacon, krossade tomater, massa grädde och kryddor. Blir nog denna dags middag också :)

 

 

Imorse hade jag gått ner 300 g. Oooh yeah ;)

 

 

 


onsdag,

god morgon! eller god middag kanske jag borde säga nu :) blev väckt av ett sms vid 10, sen låg jag kvar i sängen då jag inte riktigt orkade kliva upp för jag vet att jag har så mycket att göra idag. mamma och leffe kommer och hämtar mig senare i eftermiddag så ska jag åka med dom till kolsva. det är ju Power Meet hela helgen! :) Äntligen!

Jag ska ha världens finaste klänning på mig och igår hittade jag ett par skor som matchar perfekt!



Fina va?




tisdag,


God morgon LCHF!



Har gått ner 100 g sen igår. Lucky me!



måndag,


god morgon! sitter i soffan efter att ha fläskat i mig en ordentlig frukost á la LCHF. det blev ett paket bacon och två stekta ägg. och ett glas vatten. määäääätt. idag var det väg- och mätdag. vågen stod på exakt samma som igår och som ni vet så gick jag upp efter lördagens fuskeribravader. inget mer fusk nu! men jag känner mig iaf duktig som stod emot två gånger igår, först i uppsala när sussie med familj fikade med det typ godaste ever? oreotårtaaaa. satt och glodde på bara, och sen på kvällen när jag var med jennifer så åt hon ben & jerrys men då var det lugnt för då åt jag avokado istället :) då led jag inte ett dugg, jag fick ju iaf lukta på hennes glass.

mätningen imorse gick det väl sådär med, hur ska man veta att man mäter på exakt samma ställe? först när jag mätte trodde jag att jag minskat med 2 cm i midjan, sen ville jag mäta mig igen bara för att vara säker, då stod det på exakt samma som sist. mätning är inget för mig. jag är mer sugen på att ta bilder, då ser man ju verkligen men hur lätt är det att ta bilder på sig själv med en i-phone? nää, jag vet inte jag...



söndag,


halloj! har fortfarande ågren för att jag fuskade igår... känner mig svullen och vägrar ställa mig på vågen, vill inte veta vad jag gått upp...

sussie hörde av sig tidigare idag och frågade om jag ville följa med till uppsala och det ville jag! vi åkte först och lämnade donna till hennes syster. donna är en hund. och hennes syster är en människa. efter det åkte vi till gränby. jag handlade lite pyssel på panduro och så hittade jag presenter till sötaste kusin seven som fyller år på torsdag! :) nu sitter jag bara och glor och har tråkigt. men daniel hörde äntligen av sig! så nu kan jag slappna av och sluta oroa mig... och nuuu ska jag fortsätta glo. hejsvejs lingonfejs!



söndag,

goddagens!
sitter själv i min lägenhet nu för första gången på två veckor. känns väldigt tyst och ensamt. men skönt.
var och träffade lite av släkten igår, eller snarare stora familjen med vänner blir det väl för det var inte mycket till släkt där. men det bjöds på god mat och spel, det var kul.

fuskade ju tyvärr, tog ett par glas bål och två-tre öl. ångrar mig rätt skapligt idag, sjukt onödigt. men är man dum så är man.

daniel, vart har du tagit vägen?



RSS 2.0