tisdag,



Daniel var ju här förra veckan och en dag när jag vaknade tidigt av att solen sken in genom fönstret visste jag precis vad jag ville göra när Daniel vaknade. sagt och gjort, vi gick och köpte räkmackor och satte oss på bryggan i solen och åt :) jättemysigt, isen är på väg att smälta på sjön - snart är det ordentlig vår!

 

 


tisdag,


hahah, vann en auktion på tradera som jag egentligen inte ens ville ha... jag kom hem sent från jobbet häromdagen, var jättetrött och uttråkad och satte mig och budade på massa olika saker jag trodde att jag ville ha då.
jag blev överbjuden på alla auktioner förutom den här, som jag vann idag. det var två tröjor... men jag får vänta och se tills dom blir skickade, dom kanske är jättefina haha. får väl hoppas iaf :)



måndag,


 

bilderna är tagna med två eller tre dagars mellanrum. har inte tittat på dom på två eller tre dagar nu heller så det kanske är rena buskarna nu! det är los tomatos ni tittar på nu. ska gå och kika på dom snart :)

jag är ledig idag, vet inte vad jag ska hitta på. skulle höras med maria på telefon och sussie har jag redan smsat. får se vad det blir, ska iaf tvätta kl tre idag. roooligt, klämmer alltid in lika roliga saker på mina lediga dagar!

 

 


sötaste kusinen,


 

 

 


söndag,

jobbade 7-14 idag, jobbigt de sista timmarna. blev ju berövad på en timmes sömn inatt, fröken ur skulle ju ha tillbaka en timme. så imorse när klockan ringde var det alldeles mörkt ute.
efter jobbet när jag kom hem så var min lillesyster sara här så jag har vart med henne hela dagen. vi var ut till isen och testade hur tjock den var och sen gick vi förbi ica och köpte massa godis. och så köpte jag simpsons-plåster. nu har jag både bilar, hello kitty och simpsons-plåster. dags att göra illa sig!

 

 


söndag,

 

 

dom andra tomaterna också! tihihihihi! :)

 

 


söndag,

 

 

mina tomater har vuxit massor! det är nästan så att man kan se tomaterna nu!

 

 


lördag,


jobbar dubbelt idag. hemma två timmar, sen ett till pass. och imorgon jobbar jag dag. jobbigt.
det jobbigaste är ändå att jag cyklade hem och satte mig vid datorn... istället för att sova två timmar som jag hade behövt egentligen. himla bajsdator.



det växer!

 

det här var pappas, det är persilja och timjan och något mer tror jag.

 

tomat!

 

en annan sorts tomat!

 

vad roligt det är när det börjar hända grejer! dock har inte mina smultron tagit sig men det stod att dom gror väldigt långsamt... väntar med spänning. har ju annat att se på så länge :) paprikan har inte heller börjat växa något.


fredag,



mm, gött med tre små hårda bullar till frukost. speciellt direkt efter att ha vart inne på några nyttiga träningsbloggar och tänkt "nu ska jag bli nyttig".

behöver jag säga att mitt mellannamn inte är karaktär?



onsdag,

ledig idag. och imorgon. och igår gjorde jag 100 situps!



såhär ser jag ut idag. och daniel ligger och sover och sover och sover och sover :(


söndag,


jag vet att det är nördigt med korsord. jag skiter i den stämpeln, jag tycker det är kul att lösa. så köper lite korsordstidningar här och var ibland och emellanåt.
och tycker ni att jag är nördig för det så ska ni bara veta vad jag gjorde igår! det nördigaste av nördigaste isf - jag skickade in lösningar! hoppas jag vinner!



boo-yaa!

lördag,


jag sådde fröer idag. massor av olika. smultron bland annat. det kommer bli gott sen när det börjar gro. om det gör det - vilket det kommer att göra!



fredag,

nu är jag ledig i tre hela dagar!



fredag,



klarade 10 tjej-armhävningar igår. 0 vanliga.
vad säger detta om mig?



RSS 2.0