lördag!


idag är jag taggad!


fredag,

hej! idag har jag jobbat, sen åkte jag till uppsala med maria.
när jag kom hem satt jag vid datorn, sen slängde jag i färg i håret. efter tre minuter frågar pappa om jag ska med till märsta och träffa sara (lillesyster). man ba men braaa, vart var du för fem minuter sen?
fast han väntade på mig och så åkte vi till märsta. pappa bjöd på pizza, sen åkte vi och hälsade på syster yster och sen åkte vi hem. och här sitter jag nu.

imorrn ska jag på kryssning. med stormen berit!

torsdag,



inatt sov jag bättre
i sängen. jag har ju ställt den rakt ut från väggen så att jag inte kan sova mot en vägg alls (förutom med toppen av huvudet) och pappa skrämde mig och sa att jag definitivt kommer att ramla ur sängen när jag sover. så igår natt sov jag skitdåligt, var sjukt nojig över att jag skulle ramla ur. vilket jag inte gjorde, varje gång jag vaknade låg jag fint i mitten av sängen. idag kunde jag slappna av mer (inatt) och itne ramlade jag ur inte.

iaf så kommer lönen imorgon - sussie den jäveln hade rätt. jag var helt övertygad om att eftersom den 27:e är på en söndag så kommer lönen på måndag. men skit samma, lönen ryker iaf på båten :) jag, maria och sussie ska på kryssning på lördag! vi skulle åkt imorgon men vi väntade så länge med att boka så båten var fullbokad (no shit) men på lördag far vi! och då är det tydligen storm väntat ute på havet. men det är lika bra, då slipper jag ha drinkpinne i groggen, stormen skakar den åt mig :)

snart iväg och jobba -
12-21.15.



tihi,



har beställt hem världens finaste onepiece och ett par ääääkta uggs :)
svindyrt båda två men vafan, vill man vara fin får plånboken lida pin :)


onsdag, ommöblering:

förstår att ni håller på att avlida av nyfikenhet på hur mitt rum ser ut efter ommöblering. frukta icke, nu kommer bilder:







hyllor ska upp ovanför sängen och lite bilder också, det ser lite tomt ut. men annars är jag sjuuukt nöjd! så nöjd att jag vaknade på bra humör idag och inte brydde mig ett dugg om att det regnade och var mörkt utanför trots att klockan var över 9 :)


tisdag,


var ledig idag, städade lite lite lite grann. kanske inte ens borde nämnas då det var så lite :)
när pappa slutade jobbet åkte vi och pantade alla våra burkar, fyra påsar överfulla med flaskor blev bara 73 kr ca. handlade mat, åkte hem, flyttade ut saras säng äntligen, den tar upp halva mitt rum och sen möblerade jag om. sjukt nöjd blev jag!


cykelturen,

imorse steg jag upp halv sju, hoppade in i duschen och sen fastnade jag vid datorn till tio över åtta. fortfarande oklädd, osminkad, oäten osv. och jag skulle vara på plats 8.40. men jag hann!
jag skulle cykla över tågrälsen och bommarna hade åkt ner men gång-bommarna var fortfarande uppe! det höll på att lysa rött för bilarna och jag visste att tåget snart skulle komma så jag cyklade fort som fasen. när jag precis är halvvägs över, där plingan sitter börjar den plinga. pang pling plong boom rätt i örat ba. höll på att ramla av cykeln. men som sagt - jag hann!

hej!

idag jobbade jag, sen var jag på kalas. tog inte ett enda kort!

hej!

jag fick överraskningsbesök i onsdags av min fina karl! så vi har myst ända tills idaaaag :)
idag var det dags för mig att jobba igen och han skulle på in flames-konsert så vi skiljdes åt men snart får vi nog ses igen har jag en känsla av :)

imorrn är det jobb igen och efter det blir det kalas hos kusin som fyller 20! hej svejs!

helgen,

jag jobbade till halv nio i torsdags och efter det åkte jag till daniel. hade med mig alla grejer till jobbet och var helt smart och skrev en lista på vad som skulle packas ner. kom på mer grejer efterhand under packningen som jag skrev ner och den listan sitter på mitt skrivbord nu. glömde ingenting!
iaf, åkte tåg och kom fram lagom tills daniel slutade jobbet för det var hans eftermiddagsvecka. sen åkte vi hem till honom och mös. dagen efter minns jag inte vad fan vi gjorde. på lördagen åkte vi fyrhjuling och när vi är ute i skogen så skulle vi stanna till en stund för daniel skulle kolla gps:en, vart vi var någonstans. så hör vi en hund från skogen som skäller massor och efter någon minut så hör vi något som rör sig i skogen, så från ingenstans dyker en fet jävla hjort upp. han hoppade högt som fan i panik rakt mot oss, såg oss i sista sekund och svängde av och hoppade vidare. efter en stund sprang en hundjävel efter så jag förstår att han hade panik stackarn. hundjäääääävel. i söndags åkte jag hem till moster och hälsade på en stund där, sen gick jag, seven och bailey runt till olika lekparker, svängde förbi mamma och drog med henne ut och gick långprommis med lillebror och hunden. en jättefin höstdag var det, kallt men solen sken så det var jättemysigt. sen firade jag kvällen med att bjuda lillesyster och lillebror på pizza. mamma skulle också fått men hon bantar så hon villäntääää!

söndag i kolsva,


seven, william, jag och bailey. mamma som fotar.


måndag,

goddagens! idag är det måndag och det betyder ny vecka. eller ja, jag jobbar ju inte likadant varje vecka men det är en ny vecka. eller alltså... ja, hoppas ni fattar. sitter vid datorn - som vanligt.
pappa bjöd på pizza, vi åkte till märsta och åt med två av hans kompisar. det var göööött, blev så mätt att jag var beredd att springa ut och spy där ett tag. bea är farligt. och jag som skulle bli nyttig!
men jag är ju nyttigare idag än igår iaf. igår åt jag både mcdonalds och pizza, idag åt jag bara pizza. det går åt rätt håll! eller? :)

torsdag,

drömde att jag försökte mata en tjockis med vindruvor och annan frukt istället för godis.
det var heeeeeelt omöjligt!

något annat jag lyckades med var att glömma bort att ställa om larmet innan jag lade mig igår. så det ringde 06:30 istället för 12:30. hehehehe.

tisdag,


så blev den! precis som sist fast precis som den ska se ut. alltså inte ett dugg sned.

fan nu var jag dum och släppte handen från näsan. pappa kom hem från jobbet för en stund sen och lade av en brakare i köket och den har trängt sig in i varje vrå i varje rum. jag höll för näsan och nu var jag dum och släppte. jaja.

 


hej!

idag är det torsdag? ja visst är det torsdag! blev lite osäker där. skrev onsdag först.
såhär ser jag ut idag:





försökte se lite söt ut. det funkar i cam ibland.
ringde och bokade piercingtid igår. ska dit på tisdag kl. 13.00. ska ringa och bekräfta bokningen på måndag. känner jag mig själv rätt så kommer jag att glömma bort det men jag har förvånat mig själv förr! vi får se!

var i uppsala idag med paulisch von baulisch. vi åkte in sent för att hon var tvungen att tvätta men vi hann med det viktigaste, bolaget. och så skulle jag hitta något att ha på mig imorgon, för imorgon kommer jennifer och då ska vi ut! jag köpte elk <3 såklart, vad annars?

RSS 2.0