tisdag:

usch vad trött jag blir på det här.
imorrn, arbetsförmedling och möte. sen ska jag GE BORT MINA ÄCKLIGA KATTOR! nej jag skojade, dom är mysiga. men jag ska ge bort dom. till min moster.

måndag:

har sprungit massa ärenden, sen gick jag och sandra till skinngubben och sen handlade vi mat. gud så intressant va. händer fan inte mycket intressant i mitt liv nu förtiden. inte mycket alls faktiskt.

söndag:

jag HATAR det här.

onsdag:

kom precis på att jag glömt sova inatt. men shit happens, och såhär ser jag ut idag.

typ.

 

 


tisdag:

hej, var hos emil igår och såg på brüno och freddy got fingered. två av de roligaste filmerna ever :)

måndag:

hej, har flyttat upp mig till mitt rum nu igen. har sovit på soffan i flera veckor, sandras madrass på golvet är inte så skön att sova på tyvärr. och så har jag redan hunnit vara duktig idag, jag har fan bäddat "sängen".
och så laddar jag min i-pod. ska ner på stan, förbi banken och sen lämna in soc-papper på nygård. men det är sol ute idag iaf så det är väl helt okej.

igår tvättade jag och idag vek jag alla mina kläder fint och lade dom på rätt plats i garderoberna. det är inte likt mig, jag blir nästan orolig för vad som hänt. jag diskade och städade lite igår också. har jag slagit mig? kanske hände något i skallen på mig när jag ramlade ner för trappan häromdagen.

nej, nu ska jag ut och bada i avloppsbrunnar. hej.

söndag: uppdatering

torsdag: skål
fredag: akuten
lördag: guitarhero med lillebror
söndag: idag? ingen aning. städa, kurera min misskötta kropp kanske.

onsdag:

skål!

tisdag:

hej, mitt smycke som jag tappade så jag fick köpa ett nytt har ääääntligen kommit. jag slipper äntligen gå runt med de här stora jävlarna till örhängen.


nu ska jag bara orka duscha, sminka mig och gå till big inn för att hämta ut det. har typ två timmar på mig. måste ju hinna förbereda mig mentalt bara för att orka också. hur ska detta sluta?

söndag:

off to emil för alkohol, godis och rockband. en perfekt söndag.




söndag: det hände en grej


 


fredag:

jag har inga pengar på telefonen. fan vad jag känner mig handikappad.

fredag:

god morgon. väntar på min moster, ska åka och handla och lämna tillbaka filmer.
fan, sandra sover fortfarande. det brukar alltid vara hon som väcker mig. vad nu?

grattis elle, 20 år idag! :)


onsdag:

hellu, idag skulle jag och sandra gått upp med tuppen men det blev som det blev.
jag lade mig inte förrän efter 5 någon gång och vi skulle gått upp 8.

nåväl, upp var jag väl efter 12 någon gång och vi fick låna sandras farmors bil och iväg for vi till västerås och gick på rekryteringsmässan. sandra lämnade några cv:n och jag tog med mig några papper hem bara.
sen har vi ätit, jag har tatuerat. skulle tränat men hann inte. nu blir det film med sandrew :)

tisdag:


jaha, då har jag hittat mitt substitut för krogen på lördag, nu när jag är pank. skönt att köping tänker på oss som inte har råd att supa oss redlösa. det gillar vi. nån som vill med?

 


tisdag:


 

ut på en promenix med sandrew nu i fina solvädret :)

 


tisdag:

vad gör ni idag? själv har jag roligt med virus.


 

 


tisdag: god morgon

skulle logga in på min blogg men såg veckans blogg och tyckte den såg lite intressant ut så jag gick in på den. och jävlar vilken glad människa. hur gör man för att bli sådär glad? någon? anyone?

måndag: och folk undrar varför jag bor i västmanland!


klockrent!

 


måndag:

wow, jag lyckades faktiskt somna runt halv 5 nån gång. sen har katterna vart asjobbiga så jag har ju vaknat med jämna mellanrum och kämpat för att somna om igen, såklart.
nu spelar sandra tv-spel. rayman, ni vet det där man spelade när man var liten? det går inte så bra för henne. jag blir frustrerad.

fyfan vad jag vill träna!

söndag:

jag vill sova.

söndag:

loggar in på facebook och till höger finns massa exempel på grupper man kan gå med i, klickar bort och det kommer upp nya. typ "rex the dog" en vän är medlem. bli medlem?

så är det en grupp som heter "sorg". "2 vänner är fans. gå med?"
hur kan man vara ett fan av sorg? låter rätt idiotiskt.

söndag:

här sitter jag med en grymt jävla obehaglig känsla i magen som vägrar att släppa. det var väl ungefär det jag hade att säga. eller ja, det ploppar upp lite småsaker då och då i skallen på mig som jag kan tänka mig att dela med mig av. precis som vanligt då.

jag var nykter igår. jag drack lite men kände inte av det alls. det var en tråkig kväll.
sandra kom hem idag, det var trevligt. hon lagade mat och jag sjöng massa ramsor för henne. nu är maten slut, jag har sett en film med leonardo dicaprio och sandra lämnade mig ensam här på nedervåningen.
jag tycker inte om leonardo egentligen, jag stör mig på att han är så ful. precis som jag brukar göra när jag ser människor. fast den här filmen var faktiskt bra. catch me if you can hette den.

..vad ska jag säga mer? kommer inte på något.
jag är trött bara men orkar inte sova. har fått en känsla av rastlöshet som bara fyller kroppen mer och mer ju mer tid som går och jag orkar inte känna den, jag vet inte vad jag ska göra. jaja. shit happens, som vanligt. hej.

lördag:


"Känner du känslan sakta sprids känner du röken glida ner
se hur världen nu förvrids ingen ångest svider mer.
Nu kan jag se klart, inga tankar som stör
allt känns underbart när problemen bara dör
slå er ner mina vänner, vi snackar skit en stund
meckan tänder i alla länder skicka vänster känn dig lugn
dra in, ha kvar, blås ut, slappna av världen är underbar
ut o flyg, ge dig av! en resa bland minnen låt inget hålla dig kvar
öppna alla sinnen o skit i alla svar"


lördag:

hur säger man bearnaisesås på engelska? någon?

lördag:

godmorgon och skål.

torsdag:

ja, nu sitter jag här återigen med datorn i knäet. maria har vart här med massa småtjejor, tatuerade maria och en thaifrukt och sen gick vi ner på stan och jag köpte ett par skor bla. sen följde jag med maria till frisören och såg på när hon klapp sig och sen gick vi och fikade. hon for iväg efter några minuter bara för hon skulle kolla så att ögonen satt där dom skulle och så fikade jag en stund med elle istället.
nu som sagt så sitter jag här, fast nu väntar jag på elle som också vill bli tatuerad. tjoflöjt.

torsdag:

jaha, här sitter jag med datorn i knäet och väntar på att maria och co ska komma förbi och bli tatuerade. dom vet inte vart jag bor nu och jag har försökt förklara men det var för typ 30 minuter sen så det verkar inte gå så bra för dom, haha.

onsdag:

godmorgon haha. både jag och sandra är helt slut så vi har sovit i soffan båda två. fan ingen av oss kunde sova inatt så det kanske inte är så konstigt iofs. haha jaja, ska väl gå ner och hålla snarkande sandra sovsällskap igen :)

onsdag:

hahaha vaknade sjukt nojig. tur man har en sambo som kan lugna en och känna att man faktiskt har en puls. nej men seriöst, det var sjukt äckligt, jag kände inte min puls någonstans och det började bränna och göra ont från bröstet och så kände jag ett skithårt tryck i huvudet så jag trodde jag skulle dö. lol.

tisdag:

godmorgon. verkar som att det blir the hills-maraton för mig i sängen idag.
ikväll blir det dejting i mörker, verkar askul. lite taskigt i slutet av programmet kanske. verkar det som iaf.

måndag:

god morgon.

RSS 2.0