Hej då.

När man måste kämpa varje dag för att orka stiga upp och försöker leta anledningar till att fortsätta orka leva varenda dag för alla andras skull, då är det något som är fel. Jag orkar inte längre, helt seriöst. Jag orkar inte göra allt för alla andras skull hela tiden. Nu gör jag som jag själv vill.

hej då.

orkar seriöst inte längre. skiter i allt from nu. allt. orkar inte ta mer skit från någon, kan fan inte lita på en jävel. fattar inte hur jag kunde vara så jävla dum att jag trodde på vad en viss människa sa när jag innerst inne vet bättre. men är man dum så är man.


lista:

punkt 3 på min lista över saker jag inte rekommenderar:
var försiktig med rakhyveln, annars kan ni som jag, fastna i nageln med den och ja, för att göra en lång historia kort. jag har bara en halv nagel på mitt vänstra pekfinger.

fredag:

jag sitter och tittar på en dokumentär om polisbrutalitet. fyfan vad hemskt det är alltså. se den här.

fredag:

HAHAHAHA, jag dör. Jag älskar Sean Banan. Eller ja, hans humor iaf.

torsdag: (onsdag)


henne hängde jag med en stund i en bar igår på båten. minns inte vad hon heter men hon var iaf 90 år.


torsdag: dagens julklapptips


 

apropå julskinka. det är skitbra om man känner någon som dör i svininfluensan, då har man inte bara en utan TVÅ julskinkor ju. perfekt julklapp!


torsdag:


jag tänkte snart krypa ner och läsa lite i denna. han har faktiskt vart ihop med pappans syster, han som skrivit boken! så HA! jag hade NÄSTAN chansen att träffa honom om han hade kommit på dopet. det ni! och han verkar så grymt jävla rolig, jag har läst hans bok "brev till samhället" har aldrig skrattat så mycket någonsin när jag läst en bok, fråga maria så får ni se. eric ericsson heter han för övrigt.


tack mami : )


min mamma köpte ett par tofflor till mig på båten :)


lista.

jag kom redan på en till sak jag inte rekommenderar.
så, punkt 2:
- när du ska kolla om kaffet fortfarande är varmt. häll det inte på fingret direkt från termosen då. (det verkade smart då)

lista över saker jag inte rekommenderar:

när jag satt och kissade och borstade tänderna satt jag och funderade på när jag skulle kunna bajsa. jag kan inte kissa utan att spola vatten ens och dom går alltid och lägger sig så sent här så jag får nog göra det imorrn bitti väldigt tidigt kom jag fram till. funderingarna fortlöpte och jag satt och tänkte på när jag åt glass samtidigt som jag bajsade hemma hos maria och tänkte att "det gör jag inte om". då kom jag på den briljanta idén att jag ska börja skriva en lista. en lista över saker som jag inte rekommenderar. så här kommer den.

punkt 1 över saker jag inte rekommenderar:
- äta glass samtidigt som man bajsar

torsdag:


jag och linnéa spelar nåt jävla spel på båten där man skulle skjuta bufflar. hon ägde mig hårt måste jag säga. skitunge. (jag skyller på att jag var sliten)


torsdag:


jag och maria försökte häva i oss en varsin bajsmuffins häromdagen. vi lyckades inte.

 


torsdag!


jag och bebis tittar på teve. jag är en bra barnvakt.


vad fan är det för dag idag?

treåringen i familjen plockar upp två leksaksdjur, en ko och en gris. jag sitter på golvet och så kommer hon fram till mig, skakar lite på grisen upp och ner och så säger hon:

"nu kommer det mjäll på dig. bajs bajs bajs bajs."
sen går hon.

meow

det knackar på dörren och jag tror att det är kristin som ska säga något. men det är ulf, pappan i familjen jag jobbar för och så säger han: jag köpte den här till dig, jag vet inte om du gillar den. men varsågod.

dåligt snopen jag blev. så skulle aldrig mina egna föräldrar göra ens.

 


hej då

SO LONG FUCKERS, NU DRAR JAG PÅ KRYSSNING!

söndag:

hittade mingelbilden från kvällen där swingfly spelade i täby. i handen håller vi alla i glass, dom bjöd på grejer hela tiden. glass, grillspett och grejer.

det fulaste var ju när dom skulle fota mig. en kille med backslick kommer fram med en kamera i handen.

kille: får jag fota dig?

jag: och vem FAN är du?

kille: jag jobbar här, jag tar mingelbilder som vi lägger upp på hemsidan sen.

..bra att jag är trevlig.

..eeh, ja.


söndag:

jag har faktiskt bakat kladdkaka också för första gången ever. alla tyckte om men jag är inte speciellt stolt över den, jag tyckte det var pinsamt att alla var tvungna att berätta att det var jag som bakat den när de bjöd på den efter dopet igår.

dopet var jättefint för övrigt, jag fick höra kristin spela piano och sjunga och hon är hur duktig som helst. sen fick jag träffa några släktingar till familjen, det var jättekul, alla var jättetrevliga och så ville alla prova min afroperuk, den gick laget runt. mormor passade speciellt bra i den :)

söndag:

 

i veckan har jag bland annat tittat på film med bebis som idag fyller sex månader. grattis bebis.

jag har också hunnit sjunga i en bil.

och gått på promenad med bebis och maria längs sjön.

det var något stort som rörde sig i vassen här när vi stod och filosoferade. jävlar vad nervös jag blev, det kunde ju vart loch ness-odjuret eller vad som helst. och vad gör galningen maria? hon kastar sten in i vassen! den kunde ju attackerat oss ffs. hon är galen.

 


söndag: (lördag)

efter kortspelet hade föräldrarna till barnen lagat mat, till förrätt fick vi hemgravad lax och drack vitt mousserande vin till, till varmrätt åt vi lamm med potatisgratäng och drack ett rött vin. allt var sjukt gott och vi satt och pratade om allt möjligt i flera timmar. hur trevligt som helst.

alltså kan jag ha det bättre?

söndag: (lördag)

igår gjorde jag något jag aldrig gjort förut. jag satt med två tanter, farmor och mormor till barnen jag jobbar med och dom lärde mig att spela kortspelet hollywood. vi drack champagne och åt snittar. jag hade faktiskt jättetrevligt, plus att jag vann kortspelet :)

söndag:

jag har börjat få sällskap av sexåringen på kvällarna för att hon har upptäckt att jag har roliga spel på datorn. så mysigt så.

 


söndag:


jag tror inte att mina tår mår speciellt bra.

 


söndag:


jag var ute på promenad med bebis häromdagen och jag upptäckte flera bottenlösa hål längs gångvägen. jag var tvungen att spotta ner i varje hål jag gick förbi och jag var lika beredd varje gång på att någon skulle spotta tillbaka. vettigt.


lördag:


sjung med i refrängen då.

 


lördag:

igår åkte jag iväg och träffade några kompisar, dit vi gick var det dock värdelöst så jag gick och mötte några andra och där var det roligt. fast lite mycket bråk. men det är väl sånt som händer antar jag.
dock undrar jag vad fan jag har gjort uppe en halvtimme när jag var hemma typ halv 5. nåväl, det är väl också sånt som händer.

idag ska vilma döpas och jag försöker hitta något att ha på mig. jag har ju iofs klänningen från begravningen men den vet jag inte om jag vågar ha på mig. jaja jag får se hur jag gör. hej svejs.

fredag:

varför kan jag inte bara få något problem med något av mina organ så att det spricker, ger mig en inre blödning så att jag kollapsar och dör?
varför måste jag vara frisk? jag måste gå och umgås med några svin. det är enkelt, dom finns tamejfan överallt.

fredag:

jag är en värdelös människa. jag är okapabel att klara av de enklaste saker.
en äcklig ful fet värdelös människa.

jag har det så jävla bra och jag förtjänar det inte. dom måste ge min plats till någon annan. jag ska prata med dom.

fredag:

jag vill bara åka någonstans och slippa tänka på allt. jag orkar inte.
blir äcklad av allt, speciellt mig själv.

jag ska jobba 15-17.30 idag och imorrn ska jag på dopet mellan typ 14-16. sen vill jag bara sova. sova sova sova och slippa allt.

fredag:

för en gångs skull är jag inte hungrig iallafall. skönt som fan. vet inte vad det vart med mig de senaste dagarna, har ätit hur mycket som helst och ändå inte blivit mätt. men nu blir det förhoppningsvis ändring på det.
vilka intressanta saker jag har att skriva om. not.

fredag:

fan vad less jag är. jag orkar egentligen inte kliva upp ur sängen. vill bara sova bort allt.

självförakt AB.

jag sitter och funderar över vilka låtar jag vill ha på min begravning.
jag vill iaf bli begraven bredvid richard, så mycket vet jag. jag vill egentligen absolut inte begravas i köping men nu är richard begravd där och jag vill mer än något annat ligga bredvid honom.
jag vill att kansas - dust in the wind ska spelas också. några fler, jag ska leta.

onsdag:

här är länken han lade upp för övrigt.

 


onsdag:

jag sitter och lyssnar på en länk richard lagt upp på facebook.
det är jobbigt att lyssna för det påminner mig om alla gånger han pratade om hur gärna han ville till climax, han ville åka dit med mig och några till och han blev så exalterad när han pratade om det, det verkligen lös upp i hans ögon när han pratade om hur kul vi skulle ha det. det är så mycket vi skulle hunnit göra och så mycket du missar.
det är jobbigt att lyssna men ändå kan jag inte låta bli att spela upp den om och om igen.

jag tänker på dig hela tiden richard. det är små saker hela tiden som påminner mig om dig.
jag har inte förstått att du är borta än. jag vet inte om jag någonsin fullt ut kommer att förstå det heller.
jag bara saknar dig mer och mer för varje dag som går och något inom mig frågar hela tiden när vi ska ses igen, det har gått alldeles för lång tid sen vi sågs sist.
jag saknar alla sms du skickade, sms som jag störde mig på för du aldrig egentligen ville något och det var ofta samma frågor men nu skulle jag kunna göra vad som helst för att du skulle skicka de smsen igen. jag har inte tillåtit mig själv att gråta heller för din skull än. jag grät de första dagarna av chocken och för att jag inte kunde förstå vad som hänt men så fort jag känt att tårarna närmat sig efter det har jag tvingat mig själv att stänga dom inne. du tyckte aldrig om när jag var ledsen och grät, så det går inte.

jag vet inte hur jag ska tolka din bortgång... ska jag ta det som att det var meningen och att jag är tvungen att fortsätta mitt liv utan dig, var det planerat att det här skulle hända eller var det en ren olycka bara?
skulle jag egentligen fått lyxen att dela hela mitt liv med dig, all min glädje och all min sorg? jag har ingen aning. jag vet inte hur jag ska göra, hur jag ska tänka. hör av dig till mig richard, okej? visa på något sätt att du finns och att du vakar över mig, okej? lova.


onsdag:


jag är en hejare på att rosta mackor.


hihi


 


hihi


 


lördag:


 


lördag:

här är beviset på att det går utför med åren. ordentligt. utseendemässigt då alltså.

AAAAAAAAAAHAHAHAHA! jävlar så jag såg ut. vad jobbigt, jag vill bli smal igen.


lördag:


 


fredag kväll:


jag var i täby på tegel igår och såg swingfly live igår.

jag fick sjunga i micen och dansa med honom. sug på den ni!


fredag:


igår hamnade jag i solna av alla ställen. jag har en känsla av att han gillar keso, vad tror ni?


fredag: promenad, boende och lite bajs.

sen skulle bebis sova så jag fick gå ut på promenad i det iskalla vädret.

frös massor om näsan gjorde jag och ringen i näsan blev alldeles iskall. funderar på att investera i en näsvärmare, de är ju riktigt söta.

där fram ligger en del av skolan. följer man vägen till höger kommer man till huset jag bor i.

upp här. en jävla lång backe är det.

mer backe.

här börjar alla hus. jag bor i ett av dom på vänster sida och maria bor i ett av dom på höger.

mer likadana hus. allt är likadant utom brevlådorna.
en av husägarna målade om sin ytterdörr till grå från orange och då blev det tydligen ramaskri.

ännu mer hus.

20 minuter skulle jag vara ute och gå med bebis sa bebisens mamma för det skulle nog räcka trodde hon. efter 18,5 minuter somnar bebis och jag ska fota. så vaknar hon såklart (fast hon somnade om igen)

men ändå. 18,5 minut. hur kunde hon veta det? men det är väl sånt man vet när man är mamma antar jag.

här bor och jobbar maria.

och där bor och jobbar jag. det var ett jävla krångel att hitta rätt hus de första dagarna men nu hittar jag. tacka vet jag hus-siffror.

här är lite av baksidan.

sen får det räcka. mamman är borta några timmar så nu kanske jag vågar bajsa. och så sover bebis så det är skönt, men nu vaknar hon väl såklart. och jag kommer inte bli bajsnödig förrän mamman är hemma igen och maria har åkt hem till valskog så jag har ingen att bajsa hos förräns på måndag.

 

 


fredag:

shit vad bebisen skriker hela tiden. har inte tänkt på det så mycket förut, jag vet inte om skriken ökar i kraft ju äldre hon blir men jävlar alltså.

fick iaf ta bebisen imorse, klä på och byta på. det är en jävla utmaning att lyckas äta yoghurt och flingor på morgonen med henne i knäet. höll på att få hela tallriken i knäet, hon är snabb som fan med fingrarna. sen mata bebis och sen leka med. eller ja, försöka roa och lyssna på skrik. hon var skitsvår att roa idag, ville varken sitta, stå eller ligga ner. vad gör man då?


fredag:

jag tror att operation bli blond igen närmar sig också.

operation bli lite smalare också kanske.


fredag:

idag är det fredag. jag har 24 kronor på kontot och ca 10 kronor, om ens så mycket i jackan. åh, jag känner hur möjligheterna flödar. det är så mycket jag kan roa med mig ikväll!

torsdag:


efter det blev det gos och lek med bebis igen.

bebis har lärt sig nya saker. det drygaste är att hon börjat skrika. inte för att hon är arg, eller glad. utan mer för att hon kan skrika. det är inga små skrik hon ger ur sig heller. det är riktigt så det skär sig ända in i hjärnan. det är härligt när man ska ha hand om henne en timme.

hon har börjat dra sig själv i håret också. det är inga små nypor heller, hon tar ett ordentligt tag om bakhåret och så drar hon allt vad hon kan. sen skriker hon och slår med någon leksak lite, och sen drar hon sig i håret igen. det är verkligen så jag sitter och tänker "AAJ! MEN VAD GÖR HON?"

hon kräks hela tiden också. på mig, på sig själv, på leksakerna. det är jättemysigt, verkligen. hela jag luktar bebisspya efter en heldag. typ sur mjölk som legat i magen en stund. det gillar vi.

 


torsdag:

när jag var på väg hem från bussen så kände jag hur skräpmat och nästan en halvliter kaffe gjorde sitt och jag blev panikbajsnödig. jag vågar inte bajsa hos min familj här så jag kom på den briljanta idén att smsa maria. såhär tedde sig vår smskonversation.

jag: är föräldrarna hemma hos dig?
maria: ne är själv
maria: inga barn heller
jag: är du hemma? kan jag komma och bajsa?

sen stod jag utanför hennes fönster och knackade på och hon var i full gång med att skriva ett sms. och så fick jag bajsa hos henne. det är en fin bajsrelation vi har, hon och jag.

torsdag:


såhär ser övergångsställena ut på värmdö. fyfan alltså vad speciella dom ska vara här, vanliga svensson-överångsställen duger visst inte.

 


torsdag:


sen slog klockan äntligen 09:55 och jag fick gå till bussen. jag klarade inte av att hålla mig vaken på bussen som vanligt och även om jag bara somnade någon minut vaknade jag sjöblöt utan att överdriva, precis som jag gör flera gånger per natt nuförtiden. tur att jag sover ensam, annars skulle väl mitt sällskap halka ur sängen i all väta. nej men seriöst, det är sjukt jobbigt. jag drömmer några mardrömmar per natt som vanligt men nu har jag lyckats vakna flera gånger per natt av att jag är sjöblöt och alldeles iskall. väldigt härligt. någon som vet vad problemet är?

i allafall, jag mötte upp matilda på centralen vid spottkoppen. fick gå till centralen från plattan också för jag lyckades ju gå åt fel håll. alltså när man kliver av tunnelbanan kan man gå åt vänster - då hamnar man på plattan eller så går man åt höger, vilket jag skulle, och hamnar på centralen, där det då var planerat att jag skulle hamna. mitt problem är nu att jag jämt lyckas glömma bort åt vilket håll centralen ligger och vice versa vilket jag även gjorde idag och jag började gå åt fel håll. när jag upptäckte detta hade jag ju börjat gå redan och tunnelbanetåget stod kvar så jag kunde ju inte tvärvända för jag vet ju att halva tåget sitter och glor på mig och det hade ju vart pinsamt att visa att jag gått fel. så jag fick gå lite extra i kylan men vad gör det?

sen var jag hungrig, som vanligt, och tvingade med matilda till burger king.
och som ni ser är matilda väldigt ivrig att bli fotograferad.

matilda åt milkshake. ja, åt. och jag åt whopper.. meal.

sen gick vi i massa affärer och jag hittade såklart massor av saker för jag har noll pengar. matilda däremot som hade pengar hittade ingenting.

vi provade hattar.

..och åt på mcdonalds.

vi blev bjudna på kaffe av mcdonalds. en jävla stor mugg måste jag säga.

här skådar ni matilda i ett tappert försök att demonstrera hur pass liten muggen faktiskt var men hon failar och ser mest ut att tro att hon röker på.

jag köpte latte. okej, det var för att se vuxen ut. eller för att se ut som att jag kommer från stockholm.

sen hängde vi lite på centralen för det gör alla som är coola, jag menar hallå - förkväll har faktiskt spelats in där.

sen åkte jag hem.

 


torsdag:


såhär roligt hade jag imorse när jag väntade på att få gå till bussen.

en väldigt produktiv morgon med andra ord. men vadå, minsta snorpan låg och sov, mellansnorpan var på dagis och storsnorpan var i skolan. så vad annars ska jag göra?

 


torsdag:


 


torsdag:


det här lär ju vara något av det mysigaste som finns. och missförstå mig inte, jag vill inte ha egna barn än. det är det som är så bra med mitt jobb, jag får umgås med egna barn och det kan vara hur mysigt som helst men det är så skönt när man tröttnat efter en stund och vet att man kan ge tillbaka dom närsomhelst.

 


torsdag:

ska sätta igång att sminka mig också. första gången sen i.. lördags tror jag. kommer kännas konstigt.

torsdag:

wow, idag kom jag upp och kände mig pigg. jag ska träffa matilda idag! :)

onsdag:


snorpan ville visa mig sina skills på träningscykeln. det gör hon typ en gång om dagen, minst. "såhär gör man" och så trycker hon på alla knappar lite hursomhelst.

sen fick jag sova lite, sen har jag börjat titta på true blood och så har jag lekt med minisnorpan (bebisen alltså) och så har jag ritat. och nu sitter jag här. det är väl ungefär det jag gjort idag.

mamma och anna har fixat på richards grav också.

 


onsdag:

idag snöade det en stund, jag vet inte om det syns på bilden. men det var inget som blev kvar tyvärr. vi åkte och handlade en sväng medans städhjälpen var här och sen fikade vi också.

sen spenderade jag lite tid med denna

 


tisdag eftermiddag:


lekte med denna gosmaja. skönt att hon är lite äldre nu, det är lättare att roa henne.

och nästa lördag ska hon döpas.


tisdag


 

passade på att ta lite kort när jag lämnade mellanbebis på dagis. det här är

alltså bilder på lekparken på dagiset. inte speciellt dålig.

 


mjau


wei.

jag var helt slut efter promenaden till skolan och dagis idag så jag mer eller mindre stupade i säng när vi var hemma igen. sov någon timme och sen såg jag på corpse bride. jag älskar den filmen, jag blir jätteinspirerad av den och jag ska försöka pyssla lite med tjejorna när vi hämtat dom idag.

mjau.


jag och mammas skithund spikey. jag får nog lov att erkänna att jag inte tycker

riktigt lika illa om den nu som jag gjorde i början när jag kom till köping. han är faktiskt rätt gosig när han inte skäller, gnäller och är allmänt jobbig. dvs typ jämt.


mja.


det har skålats mycket senaste tiden i köping måste jag säga. fint det.

även om jag måste erkänna att jag är rätt trött på skiten nu.

 


hihi


såhär kan det sluta när man däckar på fyllan. eller vad säger du andré? :)


måndag.

jag har tatuerat mig igen.

 

fast den är klar nu. och så blev det en till under fågel fågeln.

såhär ser andrés snygga halvfärdiga tatuering ut.


måndag morgon

jag hade svårt att sova inatt. jag vred och vände på mig och kunde inte hitta någon bekväm ställning. det kan ha berott på att vi pratade om richard igår. det var jättejobbigt och jag hade helst låtit bli för jag kände direkt hur jobbigt det blev att höra frågor om honom och jag ville stänga av direkt och prata om något annat. det blir mer verkligt när man pratar om honom och jag antar att jag inte vill förstå att det hänt. men nu kom det upp till ytan och visst är det väldigt jobbigt men jag förstår ju att det är nyttigt för mig också.

steg upp tidigt idag och det har jag inte gjort på mer än en månad så det var ganska tungt, men jag kom upp iaf. det är ju så mörkt om morgnarna så det känns som att man stiger upp mitt i natten.
nu ska jag vänta på att familjen kommer upp och så får jag se vad dagen har att erbjuda.

jag hann inte träffa minstingen igår för hon hade redan nattats men det får jag snart göra! :)


söndag.

hej, har kommit tillbaka till värmdö. jävlar vad bra det känns, det går inte ens att beskriva. bara luften kändes frisk när jag klev av bussen och allt kändes så jävla bra. barnen blev jätteglada att se mig igen och jag busade lite med dom och dom berättade om massor dom gjort och frågade varför jag vart borta så länge.
nu har jag plockat undan lite på rummet och snart ska jag prata lite med föräldrarna.

imorrn. då jävlar.

nu blir det musik, jag ska göra mig iordning, vänta på sandra och sen har vi förhoppningsvis skitkul.


ong. esth.

jag är tillbaks på ruta ett. och jag orkar inte kämpa mig upp igen. jag skiter i allt, det är inte värt allt slit.

ong.

jag orkar seriöst inte bry mig längre. jag skärpte aldrig till mig för min egen skull, det var alltid någon annan jag gjorde det för. vart är ni nu?
a juste. tänkte väl det. nej, nu slutar jag bry mig igen. på riktigt. finns fan ingen jävla anledning att göra något annat för.

jag är så jävla less på all skit. less på att vara arg, less på att vara varenda jävel till lags, less på att bli utnyttjad. jag är less på hela mitt värdelösa jävla fittliv. det får fan vara nog nu, jag orkar inte längre. det dröjer inte länge till richard, snart ses vi igen.









jag vill se dig le igen


ong.

hej. jag tatuerade mig i förrgår. sen tatuerade jag mig igår också.
andré är en mes btw, jag fick bara fylla i 3 av 7 bokstäver på honom för han fick så ont.

sen åkte jag till köping och tatuerade. och idag blir det karatefylla med sandra.

ong.

idag var jag på stan med mamma, jag skulle bara gå förbi banken och beställa ett nytt kort, sen skulle jag gå och adressändra på skatteverket. efter det gjorde jag ju misstaget att följa med mamma till intersport för där hittade jag en jacka jag inte kunde låta bli att köpa. 2200 kr kostade den. tvåtusentvåhundra. vit var den också. hur fan tänker jag egentligen?

ong.

min mamma hatar mig. hon ska betala tågbiljetten till stockholm för hon vill slippa mig.
bara för jag råkade kalla henne klimakteriekossa. hon är ju det, kan väl inte jag hjälpa. man ska ju vara ärlig.

ong.

åh. 24 minor kvar, sen dog jag.
så nära men ändå så långt borta. bara att börja om.

ong.

det är 99 minor jag ska hitta. mitt bästa nu är 68 minor kvar. lyckat. jag kommer få sitta flera veckor.

ong.

jag hatar spelet ms röj.
vad jag hatar ännu mer är att jag blivit besatt av att klara svåraste nivån. jag klarar den för i helvete aldrig.


ong.

fyfan vad jag vill hem till sthlm. jag orkar inte vänta ända tills söndag.

ong.




Every night I rush to my bed
With hopes that maybe I'll get a chance to see you
When I close my eyes
I'm goin outta my head
Lost in a fairytale
Can you hold my hands and be my guide

Clouds filled with stars cover your skies
And I hope it rains
You're the perfect lullaby
What kinda dream am is this

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you
Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me, your loves to good to be true
My guilty pleasure I ain't goin no where
Baby long as you're here
I'll be floating on air cause you're my
You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you

I mention you when I say my prayers
I wrap you around around all of my thoughts
Boy you my temporary high
I wish that when I wake up you're there
So wrap your arms around me for real
And tell me you'll stay by side

Clouds filled with stars cover your skies
And I hope it rains
You're the perfect lullaby
What kinda dream am is this

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you
Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me, your loves to good to be true
My guilty pleasure I ain't goin no where
Baby long as you're here
I'll be floating on air cause you're my
You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you

Tattoo your name across my heart
So it will remain
Not even death can make us part
What kind of dream is this!

You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you
Sweet dream or a beautiful nightmare
Somebody pinch me, your loves to good to be true
My guilty pleasure I ain't goin no where
Baby long as you're here
I'll be floating on air cause you're my
You can be a sweet dream or a beautiful nightmare
Either way I, don't wanna wake up from you


ong.

dagens bekännelse: idag går brödet ut. men om jag rostar det så blir det ju lättare att skrapa bort mögelfläckarna. åh nu blev jag hungrig.

ong.

dagens bekännelse: jag snarkar. högt.

ong.

tack vare att mitt kära bankkort inte längre är giltigt så kan jag inte åka till sthlm så jag får lov att stanna här en hel vecka till. kul...

ong.

hej, gårdagen började extremt segt men sen ordnade det upp sig. hade faktiskt riktigt trevligt.
hem till sthlm ikväll igen då, äntligen :)

RSS 2.0