fredag,

jobbade kväll idag, jobbar kväll imorgon också. känns bra, har vart på jättebra humör idag. klev in i köket på jobbet leende, mötte en arbetskamrat som frågade vad jag går runt och flinar åt men jag svarade att jag var på bra humör bara. haha sjukt. kan det vara för att daniel snart kommer hem? tror det ja.

weeeeeo :)

torsdag,

idag är jag ledig!

:)

min nya påbörjade tavla. ska dock måla om fjärde bajskorven för det blev helt fel, färgerna är ju omöjliga att blanda förfasen.

 

 


vågen,



väger 62,1 idag. visst är det roligt att siffran minskat på vågen men vågar inte vara så glad med tanke på att jag är och har vart sjuk och det är troligtvis därför jag gått ner. det kommer säkert gå upp igen direkt jag blivit frisk.

vågat!







tisdag,

coolt, vägde mig idag. vägde bara 63,7. det lönar sig att vara sjuk tror jag.

söndag,



fyfan, idag jobbade jag 7-20. orkar inte riktigt med såna pass längre känner jag,
det är väl åldern som tar ut sin rätt.



:D

 

sålde för övrigt denna tavla jag målat för 750 kr. eller ja, jag har inte fått betalt
än men jag har fått 750 kr bjudet iaf :)

 

 


lördag,

halloj! jag jobbade 7-13.30 idag, sen åkte jag med pappa till Uppsala och gjorde av med massor av pengar.
jävlar i havet vad jobbigt det var att kliva upp imorse, kändes helt fruktansvärt när telefonen satte igång att vibrera kvart i 6 imorse. jag som vant mig vid att jobba eftermiddag. hua! men skönt att jobba dag, det är ett annat tempo och så hinner man göra saker efter jobbet.

köpte en mössa. som pappa tyckte jag skulle köpa och så föll jag lite för "det är nästan en sån mössa som Richard hade" ja, då var det kört, då var jag tvungen att köpa den.
efter det, i sista affären vi gick i hittade jag MIN mössa som jag aldrig trodde att jag skulle hitta igen, exakt den jag hade innan som jag glömde hos en tjej jag inte känner på nyår. men nu slipper jag sakna den och låna pappas och blablabla, nu slipper jag frysa om mina öron. jag äääälskar denna mössa. och mina nördbrillor för 10 kr som jag skabörja ha på jobbet. så fort jag får en fråga ska jag vända mig om, sätta på mig brillorna snabbt, sen vända mig tillbaka och säga VASARU? så jävla awesome.








fredag,


känner mig tjock och dålig.
väger 65,4 på morgonen, har typ vägt det i flera dagar. känner mig fet, ful och plufsig trots att jag sminkat mig. och snart ska jag iväg och jobba.

baaaaaaaaaaaajs.



fredag,



jag är lite rolig ibland. skulle handla häromdagen och varje gång jag handlar måste jag alltid ringa telefonbanken och kolla så att jag har pengar på kontot och slipper en pinsam situation framme vid kassan sen om det skulle vara så att jag inte har några pengar kvar.

den här dagen hade jag jobbat och jag hade en femhundring i jackfickan. så jag tänkte "jag har bara 500 kr men bäst att jag ringer och kollar så att det verkligen stämmer" kommer fram till telefonbanken, knappar in det jag ska och får då höra saldot, som är över 500 kr. oj då, tänker jag, då behöver jag inte oroa mig. och jag handlar... och kommer till kassan... ska betala. hela tiden har jag ändå tänkt att jag har 500 kr och betalar också med min femhundralapp. inte förräns jag är påväg hem kommer jag på att jag inte hade plånboken eller kontokortet med mig. knäpp jag är.



fredag,



mätt i magen. snart jobba.
målade massor igår. eller ja, mer än jag brukar.


torsdag,



ledig! onepiecen på, lady gaga spelas, diskmaskinen är igång och en tvätt är kastad i maskin (i tvättstugan).
här ska målas!


onsdag,

hej hej!
har jobbat idag. nu äter jag naturgodis. göööött!



torsdag,

igår efter jobbet ville jag gå på promenad. problemet var att jag slutade 21.15 och det var becksvart ute. jag är lite mörkrädd men kände mig beslutsam ändå så jag knallade åt fel håll hemåt. upp för backen, nästan framme vid tunneln, började tänka på all mörk svart skog jag kommer vara omgiven av ett par kilometer hem, ska jag skicka ett sms till sussie och berätta vilken väg jag tar utifall att en mördare hoppar fram mellan ett par tallar och tar med mig hem? nä, där fick jag panik och mitt i beslutsamhetens steg tvärvände jag och gick åt rätt håll hemåt. men tog ändå en liten omväg hem.

känner mig fånig samtidigt som jag känner att det var rätt beslut. jag lever ju, vem vet om jag levt om jag tagit den andra vägen igår?

var duktig med maten igår, förutom en kaka på kvällen jag inte kunde motstå och en burk makrill i tomatsås jag hävde i mig igår på kvällen. ångest över det idag, är det därför jag inte gått ner något ynka hekto idag på vågen? nej det tror jag inte men det är alltid skönt att kunna skylla på något. vägde exakt samma idag morse som igår morse, dvs 65,1 kg. har iaf inte gått upp :)

onsdag,


börjar kännas lättare att inte äta förrän 12. känner mig inte så hungrig nu faktiskt.
idag jobbar jag eftermiddag iofs, det är lite jobbigare att börja jobba 7 och inte äta förrän 12.

vägde 65,1 idag förresten på morgonen.


RSS 2.0