31 maj,



TUUDEI IZ MAJ BÖÖÖRTHDEEEEII!!!!




onsdag kvälliz IGEN,

det ligger fyra presenter till mig på köksbordet utanför mitt rum. jag har känt och klämt och luktat. jag misstänker vad det kan vara i ett av paketen men de andra har jag ingen aning om. jag väntar i 33 minuter till, sen är det helt okej fr mig att öppna dom för då är det 31 maj! hihihihi :)



onsdag kvälliz,

godkväll! fyller snart år! är född 22.37 så egentligen är det väl ett dygn kvar kom jag på nu (fick för mig att det var 22.37 detta dygn) tror jag är rätt trött :p

meeen - fyller år när som helst!

har haft planeringsdag på jobbet idag. 8-16, möttes av gruppledaren som kom och sa att vi är en timme tidiga för det stått fel på schemat så därför gottgjorde dom det med frukost. och så fick vi morgongympa. det gled på rätt fint faktiskt men man är ju inte van att sitta still sådär länge så nog kliade det i baken allt. blev bjuden på lunch också, på grekens! räksallad bidde det, det var det som lockade mest av de fyra dagens de hade att erbjuda.

sen köpte jag två fina muggar och en liten skalbagge på en pinne man ska ha i en blomma. och snart flyttar jag! sooom jag längtar!

tisdag kvälliz,

goddagens! eller godkväll passar väl bättre nu :)
sitter i min säng (som vanligt när jag skriver här), har tittat på BB med Sussie och Kim och jobbat. tung kväll på jobbet men rätt okej ändå. fick insulindelegering idag och beröm av sjuksköterskan, hon tycker att jag vuxit i min roll! kändes väldigt bra! kom ihåg att ta med den stora konservburken jag fick av Kockan idag också, den ska bli en blivande kruka till någon av mina plantor. Kommer bli sååå fint! Åh så jag längtar till min nya lägenhet! Mitt nya, alldeles egna fina hem som jag får ha precis hur jag vill! Ååååh, känner mig alldeles kär :)

Om 2 dagar fyller jag år. Är så nyfiken på vad jag ska få av mamma men hon vägrar att ge mig ens den minsta ledtråden. Himlars!!!! Men på lördag får jag se! Jag vet vad jag hoppas på men man ska inte hoppas för mycket! Snart sova, imorgon planeringsdag på jobbet 8-16. Puss och God natt (Snart)



tisdag,


kaos. vad jag hatar det. krångel, hela jävla tiden med tamejfan allting.
har duschat och tvättat idag. precis ätit en billys. och snart ska jag jobba. känner inte alls för att göra det.

ska nog ta mig en till billyspizza.



onsdag kvälliz,

halloj! har jobbat och kommit hem. ska kliva in i duschen, packa och sen lägga mig. imorgon ska jag upp tidigt, jobba och sen direkt ta tåget till min söta los danielos :)

hörs om ett par dagar förmodligen! puss och kram skumbanan

onsdag,


goddagens! sitter i min säng, har precis ätit frukost och kollat färdigt på ett avsnitt av Made. han var så duktig, han gick från soffpotatis till att klara ett trithlon och han klarade sin måltid. han kom till och med tvåa i sin målgrupp. jääätteduktigt!

jag får vara stolt för att jag åt ingenting onyttigt igår alls och idag, istället för att äta billys som jag tänkte så åt jag två mackor, ett glas mjölk och ett äpple till frukost. kanske är inte sömmen så tight på lördag om jag har tur? fast det är den ju förmodligen ;)

ska börja sätta på mig ansiktet, sen ska jag iväg och jobba 15-20.30.

(8 resp. 9 dagar kvar idag) :D:D:D:D:D



måndag,


pratade ju om klänningen igår som jag ev ska ha på lördag. (om jag får på mig den)
hade bestämt mig för att inte äta några godsaker alls tills dess. tror ni det gick eller? nä. på mitt jobb får vi nämligen hembakat vareviga dag. det kommer aldrig gå!!! :(

lyckades iaf stå emot den där billyspizzan jag verkligen ville ha igår kväll plus att det bjöds på chips, det åt jag inte heller av. satt där med mitt glas vatten. till lördag borde jag väl ändå klara mig tycker man?

karaktär, vart är du?



se så fin den är :)

 

 

 

 

 


måndag,

idag har jag målat krukan! den hade inte riktigt torkat när jag fotade så kruka och fat stod inte uppepå varandra, men you get the idea :)






(klicka på bilderna för att få de större)

typiskt mig,


jag hade ju planerat att måla en av mina lerkrukor jag precis köpt rosa. mamma sa åt mig att lägga krukan i blöt innan i ett par timmar. sagt och gjort. och jag somnade.
så den har stått ända sen igår kväll tills nu. jag låg och bävade inför synen av krukan idag, vad skulle kunna ha hänt med den? har den börjat smälta? tappa färg? bli alldeles mjuk?

men . ingenting. blev ärligt talat lite besviken.


söndag,


har precis vaknat och blir påmind om att det är dop på lördag. OMG! hade helt glömt bort det, TROTS att jag skrivit upp det på jobbschemat som jag tittar på VARJE dag. mina ögon har helt enkelt vant sig vid att det står dop på lördag och så tänker inte hjärnan mer på det utan den har mer respekterat att det ska stå så där bara.
så jag fick typ panik. vad ska jag ha på mig? jag har ätit tre stora chokladkakor denna halva vecka, var jag tvungen att göra det? det blir hårdbantning ända tills på lördag. (yeah right, kommer klara ett par timmar)
provade nyss en av de finaste klänningarna jag äger, den kanske jag kan ha? fast sömmen blev lite väl uttänjd på sidorna av rumpan. det blir en långpromenad innan jobbet idag. (yeah right där med.)

men jag ska ju på the kristet utseende på fredag också plus att det är köpingsyran och jag och Daniel hade ju planerat att bli dyngraka på fredagen och få lördagen för oss själva. men så blir det ju inte nu. får lösa det på något annat sätt. nåväääl, får se hur mycket av detta jag skrivit som blir av. ingenting förmodar jag, det brukar bli så så fort jag skriver upp något jag ska göra.

ska iaf iväg och jobba kl ett, det kommer ju bli av iaf. och där rör jag ju på mig lite ;) får ge fan i alla godsaker man blir frestad av överallt bara. och lämna kontokortet hemma så jag låter bli att gå förbi affären på väg hem.

ett plus denna morgon är att det är fint väder och att min tomatplanta mår mycket bättre!
tänk vad lite vatten kan göra!

lördag,

ensam hemma nu med två kissar och en stor hund.

planterade om mina små paprikor och tomater för två dagar sen men sex krukor räckte inte långt. igår köpte jag sex krukor till och idag planterade jag om dom. tänkte visa er en bild på hur det ser ut nu:



min tomat mår inge bra :(



men paprikorna mår desto bättre!

har lagt den sjätte (tolfte) och sista krukan i blöt för den ska jag måla och den ska få innehålla blomman pontus köpte till mig :) ljusrosa ska jag måla krukan och då kommer den matcha blomman så fint :) ni ska få se hur det blir så fort det är färdigt.



torsdag,

idag har jag gjort massor! eller jag vet inte om det är massor men mer än jag brukar göra.
igår gjorde jag tex ingenting.

har tatuerat sussielainen idag har jag gjort. blev finemang.
sen åkte vi till uppsala, åt på bk, fick ett nytt mobilskal i för tidig födelsedagspresent och sen planterade jag om mina paprikor och tomater :)

bild kan jag lägga upp imorgon kanske :) och imorgon ska jag även jobba!





mein land,






jobbigt,

när jag tänker efter så gör jag exakt samma sak idag som jag gjorde igår.
jag har blivit så gammal, så förutsägbar.



det känns inte bra.



mycket nu,


jag har blivit beroende av Billys tror jag. den med burning pepper-smak är så jävla god. går och tänker på den hela tiden. min nya kärlek. Billy...s.

blev precis uppringd av ett jättelångt och jättekonstigt nummer. mycket som händer nu.
snart ska jag gå och jobba också. eller ja, om två timmar typ. två och en halv kanske.



:D


skulle Du kunna tänka dig att köpa den här?



hör av dig isåfall!



måndag,


Sitter på min säng och känner att jag inte riktigt vill gå till jobbet. Börjar om en timme så tänkte börja sätta på mig ansiktet. Har precis avnjutit en gourmétfrukost ála Billys. Göttans!



Häftigt!



Min kompis Casandra har; modig som hon är; öppnat en nätbutik.
Tänk om jag också vågade, vilken dröm det vore!

Kika in vettja: http://busungar.blogg.se/



:D




HEJ SUSSIE!




tja!

måndag idag, jobbade hela helgen så är ledig idag. nästan.
ska på personalmöte mellan 14-16. helt okej men man blir låst ändå, man hinner ju inte åka iväg och göra något annat. sen är jag ledig tisdag, onsdag. jobbar torsdag fredag sen ledig lördag söndag. skööönt :)

ligger i sängen nu och lägger schema. snart ska jag flytta till eget också! :)
typ om 23 dagar för att vara exakt. typ.



RSS 2.0