måndag:

"Baconlindad korv"
Detta behöver ni:
spenar från två hela juver,
hela fisktarmar från ett tjog gäddor,
förhuden av en könsmogen giraff,
grön sparris,
olivolja,
salt och peppar.

Såhär gör du:
Skär av spenarna vid roten av juvren. Tryck ut spenen ur skinnet, fyll skinnet med fisktarm ända ut till kanten och lägg på en plåt. När du är klar med det, ta nu förhuden och strimla i skivor som bacon. Ta en spene tillsammans med en sparrisstång och knyt en rosett med en förhudsskiva. Gör likadant med alla spenar.
Ställ in plåten i mitten av ugnen i 225 grader ca 25 minuter.

Servera med surströmming.


Kommentarer
Postat av: sandra

Fyfan va du är äcklig;) fick fan kvälningar när jag läste om mögeldrinken. fyyyfan.

2010-06-14 @ 10:59:58
Postat av: Carina

Fan vad du är skillad fia! Du borde skriva en kokbok!

2010-06-14 @ 12:06:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0