HAHAH,



 

 

 


Scaaary,


 

Samara, sedd i div skräckfilmer, tar sig ett avkopplande bad.
Eller så är hon sugen på mina trosor bara.

 

 


omnomnom,

 

 

och så får vi inte glömma täcket med bea som hälldes över min pizza.

 


ironi:



ironin i att vara vuxen:
man får äta vad man vill till frukost men man har inget hemma.



neeej!!!



mitt löshår har kommit!!! och jag kan inte hämta ut det för jag har inga pengar!!!


:D



 

 


söndag,

 

 

 

sussie fixade mina naglar. första gången jag fått de fixade :)
och så ser man pontus halsband han gjorde till mig :D sussies yngsta son :)

 

 


söndag,

 

 

 

fläta. den var fin, imorse...


<3


 

 


nedräkning,



5 dagar kvar till lön (förhoppningsvis)
42 kr kvar på kontot,
2 dagars ledighet,
3 dagars jobb,
5 dagar (förhoppningsvis 4) kvar tills jag får träffa min Daniel :)



söndag,

det gick inte riktigt lika bra igår på jobbet :( fuskade utav bara tusan.
idag fuskade jag inte på jobbet, däremot när jag kommit hem. haha, vilken karaktär jag har va?

idag har jag iaf jobbat, sen spelat, spelat lite mer, ätit lite och nu spelar jag igen. däremellan städade jag hela badrummet. tjusigt värre vart det, nu kan jag ta hit folk utan att behöva skämmas! :)

lördag,

jag har hört att "ska det vara - så ska det vara ordentligt"

 

 


tihi!



idag har jag vart sjukt duktig med maten! åt frukost runt 11-12 idag, sen åt jag lite till middag på jobbet och sen inget mer! jag har inte smakat på fikat alls på jobbet!

fast imorgon lär det inte bli lika lätt när jag är där mellan 7-20. men jag hoppas!
måste ju vara fin på julafton!



min fina <3



du är min bästa vän och det finaste jag har.
du står alltid och väntar på mig när jag kommer hem från jobbet, du hjälper mig när jag undrar om något, du håller mig sysselsatt och nu värmer du mig till och med om händerna och fötterna när jag fryser om dom efter en kall promenad ute i kylan.

ååh min laptop <3



;(



har typ tappat matlusten. fan vad skönt.
tyvärr blir det väl inga framsteg ändå eftersom jag jämt går och småäter när jag är uttråkad vilket jag är hela tiden.


biltvätten,

att åka genom en biltvätt:

 

 

spännande men samtidigt lite otäckt. men mest otäckt. satt och spelade upp en massa scenarion för mig själv i huvudet:
tänk om... vad händer om... men om... vad gör man då? vad händer då?

men ni behöver inte oroa er. jag klarade mig helskinnad.

ho ho ho,

11 dagar kvar till lön,
11 dagar kvar tills jag får träffa daniel igen,
12 dagar kvar tills jag får träffa hela familjen igen,
6 dagars jobb,
3 dagars ledighet.
210 kr kvar på kontot.

måndag,

vad ensamt det var att vara ensam hemma.
kallt är det också.

har dammsugit. borde jag göra något mer? damma lite egentligen men vem gör det? kanske skura rent handfatet, det var lite smutsigt. har jag inget roligare för mig? nej, jag har nog inte det :(

måndag,



halloj! idag har jag jobbat! och nu är jag hemma... helt ensam.
pappa har åkt till thailand obestämd tid. fast han är borta max en månad. så jävla sköööönt! :)



morgonmisstag,


haha förresten, imorse vaknade jag av att larmet ringde. jag satte på snooze och tänkte "oj, redan 20 över 6, då kan jag bara snooza till 25" sen kom jag på att vad fan - jag jobbar ju eftermiddag! vad ligger jag här och snoozar för?


tisdag,



idag är det
tisdag och det är så skönt att jobba eftermiddag igen! jag och tidiga morgnar funkar inte har jag kommit på. tråkigt, för förut tyckte jag jämt att det var som mysigast att kliva upp när ingen annan var vaken, nu är det bara mörkt och drygt och jag vill ligga kvar i min säng :(

jag är jätteglad att vi har fått snö! det är inte mycket men det är vitt på marken! jag vaknade imorse och då lät det som att det regnade utanför, såblev jag ledsen direkt men när jag drog upp persiennerna låg snön kvar :) snön gör mig på så bra humör och får mig att orka göra saker, igår gick jag och handlade efter jobbet, sen när jag kom hem gjorde jag iordning världens sallad med egengjord (mammas) dressing till, sen började jag bygga ett pepparkakshus. sen lagom tills pappa kom hem lagade jag mat, efter det fortsatte jag på pepparkakshuset och sen när sussie hörde av sig så gick vi ner till affären och köpte ett till pepparkakshus och vanliga pepparkakor och satte oss och pyntade båda två. jag är rädd att det kommer försvinna med snön :(

hoppas inte!


måndag,

igår var en känslosam dag. idag med men inte lika starkt. idag känner jag bara otroliga cravings efter snö!!!!
ge mig snö!!!!

<3 <3 <3

 

 

 

 

 


:)



"I'm not a slut and I don't like guns."
"Then we have nothing in common."


<3



 

 

 


söndag,



halloj! sitter och fryser framför zombie island, precis som vanligt. pappa lagade fetinggodmat, är så jäääävla mätt. sen att det stod en öppnad påse m&m vid datorn gjorde inte saken bättre. nu mår jag sjukt illa.

har jobbat idag med marina, vi hade skitkul men sen när hon gick hem blev det tråkigt och efter det har dagen bara gått fel. kanske ska måla ikväll, kanske kanske. sova känns mest lockande nu.


:)



 

 

 


Lördag,

hörrö Gurra G, jag bytte inte, bara bytte tillbaka. Inte samma sak ju :) Och det är inte Dead Island jag spelar, det är Zombie Island på facebook :D Nörd nummer ett här vet du :)

---

Idag steg jag upp tidigt, vaknade pigg och glad och utvilad, vet inte vad som hänt med mig. Gick ut och slängde sopor och bokade tvätt-tid, ni kan väl påminna mig? Måndag klockan tre ska jag tvätta, då är jag ledig. Åkte iväg med pappa till Uppsala, köpte mig ett staffli som står nu så fint på mitt rum. Får se när jag tar mig tid att måla. Nu sitter jag bara och äter godis och snart ska jag iväg och jobba :) Heeej svejs!

fredag,

halloj! tillbaks i gamla hederliga knivsta, jag har hälsat på min fina karl, han kom och hämtade mig i måndags och så körde han hem mig (jag vet vilken lyx jag har) till julbordet vi hade med jobbet igår.

under veckan som gått har jag hunnit mysa med karln, mysa med annas lilla fina bebis Jayden, hämta mina nya skor som jag inte är helt nöjd med och åka hem igen. har spelat massa datorspel hemma hos karln, zombie island (börja spela du med, jag behöver alltid hjälp!) och nu är jag som sagt hemma igen. det var skönt att sova i sin egen säng igen, mina kuddar är mycket skönare men mardrömmarna har jag inte blivit av med. har drömt hemska drömmar hela veckan. meeen, det går väl över!

julbordet var trevligt, många från jobbet var där, det var jättetrångt och all dricka kostade men maten var jättegod och jag blev jättemätt. daniel som legat och sovit hemma hos mig under tiden var snäll och kom och hämtade mig, sen låg vi och mös tills han somnade, han skulle ju upp fyra imorse då han jobbar förmiddag borta i arboga. själv börjar jag jobba om 1½ timme, kväll ikväll, slutar klockan nio. måste finna mig en tvätt-tid också bannemig, det börjar sina ordentligt i klädkassan. nej, zombie island kallar!

RSS 2.0