ny bloggadress;



byter blogg. nya bloggen är:


http://fia.skriker.nu
http://fia.skriker.nu
http://fia.skriker.nu









spagetticat, where have you been all my life?




 

 

 


<3



ibland önskar jag att jag vore homosexuell. och kille då förstås.

 

 

 

 


tisdagspromenix,




gick ut på promenad idag. svinkallt var det. idag hade minsann snön fastnat på marken men klart det inte snöar då heller. dropparna hade frusit till is på massa buskar jag gick förbi och när ingen var i närheten vågade jag ta kort. man ser rätt dum ut som fotar dumma saker hursomhelst faktiskt. nästan så jag vill ursäkta mig själv och säga "jag bloggar, det är till bloggen." fast nu såg ju ingen så det behövdes inte.


 

såg lite bajs också.

 

 

 

och månen kikade fram kl tre på eftermiddagen.

 

 

och väderguden, kom igen, ser du inte hur deprimerande det ser ut på gatorna knivsta? lösningen är mer snö! kom igen nu, jag har betett mig! snäääälla!

 

 


språkpolis,

ville bara berätta att jag stör mig på folk som stavar intervju, interjuv.
ska vi ta det en gång för alla?

intervju - rätt.
interjuv - fel.


tack för mig!




pappor är bra,



jag: pappa, vad gör du?
pappa: en macka
jag: jaha, kom hit sen.

två minuter senare dyker pappa upp i dörren med en macka i handen.

pappa: vad ville du?
jag: kan du stänga dörren?




reklam är kul ibland,




ni vet reklamen för wolkswagen som avslutas med frasen

"Wolkswagen. Das auto."

Tittar man inte på TV utan bara lyssnar, som jag gjorde idag.


Så blir det: Dass Auto.
Som man kan översätta till: Skit bil.

Hehehehe.





bjuder på lite julstämning,








åh vilket julhumör jag är på! i år ska jag köpa massor av julklappar!

TILL MIG SJÄLV!










god morgon och funderingar på snökisseri,


jag vaknade upp och tittade ut genom fönstret, det fullkomligt vräker ner snö. det är stora fluffiga flingor som yrar omkring innan de landar på marken. jag blev jätteglad, mitt humör höjdes till toppen, jag kan inte komma på något bättre jag skulle kunna vakna till. jag fick nästan lite ont i magen när jag gick fram till fönstret och såg att all snö smälter såfort den landar på marken. det är väl för varmt antar jag. jävla skit. funkar det om jag skulle stå och slänga ner is som en galning på marken? det är nästan så att det vore värt ett försök.
jag tog två kort i alla fall och såhär ser det ut:



 

 

 

näe. sådär ser det inte ut. kameran gör inte snöflingorna det minsta rättvisa.

 

jaha, jag skulle gått och sprungit spåret idag men just nu känner jag inte för det alls, jag ska sitta och sura för att vädret inte är som jag vill. jag kommer ändå bara bli blöt om fötterna i all lera. jag går en långpromenad ikväll istället, så får det bli. nu ska jag typ... kissa, eftersom jag tydligen kände att det var viktigare att uppdatera bloggen än att göra det normala människor gör det första de gör när de vaknar. hade det vart snö på marken hade jag kunnat gå ut och kissa i snön. skrivit mitt namn eller något sånt originellt. och ja, originellt hade det vart iaf med tanke på att jag är tjej. jag hade fått hoppa runt som en galning i snön med särade ben för att få till en enda bokstav gissar jag på. men nu går det inte! nä! för marken är tydligen för fin för att låta snön ligga kvar. markjävel, jag hatar dig.

 

 

(nej jag skojade, förlåt)

 

 

 




härmed bjuder jag er på lite julstämning,




 

 

 

 


HAHAH, ingen beskrivning krävs. Varsågod,

 

 

 

 

 

 


HAHAHA,

helt ärligt nu, jag vet inte om det är för att jag är trött eller inte men jag skrattade så jag fick ont i magen i slutet.

 

 

 


hörde jag någon säga fest?

 

 

 

 

 


någon som behöver ny frisyr? här har du:



ibland har jag problem med vilken frisyr jag ska fixa. många där ute känner säkert igen sig, man ska på fest en fredag och man har ingen aning om hur man ska se ut i barret. man kanske vill prova något nytt men kommer inte på något alls. här har ni:

 

 

 


jag är numera förlovad,




han:
är du kär i mig?
jag: ja lite. vadårå?
han: undra bara. för jag tror jag är kär i dig :/
jag: oj vad jobbigt. hur ska vi gå vidare? vi kanske ska sluta prata med varandra.
han: nej. men vi bör kanske förlova oss eller nåt?
jag: sålänge du lovar att det var för min utsida och inte min insida du föll så, okej.
han: men absolut. hatar personlighet.
jag: jag med. men jag gillar barn, på det sexuella sättet. så det är bra att du har barn.
han: bra. för jag är hängd som en 5-åring.
jag: jag visste inte att de gör skillnad på sättet de hänger barn och vuxna på. men det är bra för barn ska inte ha det lika bra som vuxna. se bara på mcdonaldsleksaker och H&M-kläder. barnarbetarna har ingen känsla för kvalitét.
han: haha du är så sjukt skön.
jag: vad menar du? ligger du med mig nu? för isf kom jag precis.
han: jag vill ha sex i dig nu. om jag får.
jag: jaja! kör igång!
han: klar!
jag: åh vad skönt det var! såhär kan jag definitivt tänka mig att leva!
han: samma här. älskar fan dig.
jag: dessutom verkar vi ha massor gemensamt! jag älskar också mig!



söndag,


ååh vad jag är gullig!


 

ååh vad jag är gullig!

 

 

(hehehe)


äntligen fredag!




fredag kväll! det firar vi med ett till glas vatten och att tvätta! (jag ser på bartenderskolan på tv3play också, inte dåligt att titta på vilka program man vill när man vill på internet.)

hur firar ni er fredagkväll?



det där med att tvätta är fanimig inte det lättaste,




var precis ner i tvättstugan första gången här. man bokar tid digitalt typ, använder sig av brickan som följer med hemnyckeln för att "logga in" och sen får man klicka sig fram på en skärm som sitter på väggen utanför tre olika tvättstugor för att boka. man behöver brickan sen för att kunna låsa upp sin stuga och som jag förstår så funkar ingen annans bricka i min stuga, under den tiden jag bokat. fingemang! det där svenssonbekymret löste dom på ett skitbra sätt tycker jag eftersom det är jordens undergång när någon stulit ens tvätt-tid. okej, det är irriterande, men nu är det löst! iaf här. nu måste david batra komma på något nytt att skriva en bok om.

pappa var ju rolig, han hittade ett munstycke i form av en pistol som satt i änden av en slang samtidigt som jag var upptagen med att sortera tvätt eller något. ni som känner mig vet att jag är i min egen värld när jag gör något så jag var helt uppe i massa smutsig tvätt bara.  "vad är det här?" hör jag honom säga långt borta och helt plötsligt känner jag en hård stråle träffa mig och sen är jag dyblöt.
oj, jag trodde det var tryckluft, säger han och ser snopen ut, tänkte precis att undrar vad man ska blåsa på i en tvättstuga, hehehe.

som sagt. tack pappa.








hjälp, någon?




någon som vet hur ofta man ska vattna blommor? mina bara dör :(










torsdag,




jag ställde till och med klockan imorse. halv elva steg jag upp så det var väl inget att hurra för egentligen. fast igår klev jag upp två och det tyckte jag var tidigt så lite kan jag få hurra ändå.
sen duschade jag och städade lite. nu ska jag fortsätta städa lite, sen diska iaf en mugg, dricka te och läsa.
ska plocka undan den stationära datorn som inte ens används och möblera om lite. ska bara flytta en byrå iofs, men det är ju ommöblering. jag bara använder fina ord för att ni ska förstå hur stort detta är! jag brukar inte göra någonting alls om dagarna. det kanske börjar gå i rätt riktning iaf, mitt liv.




wow!





jag har dammsugit. fan jag minns inte ens när jag dammsög sist men det var nog ett antal månader sen. i min gamla lägenhet. fan vad rent det är nu. det här med dammsugning kanske är något jag borde fortsätta med.
borde jag fortsätta med att diska? nej, då skulle det bli kortslutning i skallen på mig tror jag. jag kan inte göra hur mycket duktiga saker som helst på en och samma dag.




jak er dyktik




 

 

har inte druckit cola sen i lördags. eller okej, söndags, men det var från burger king så det borde inte ens räknas. jag trodde det skulle vara jättejobbigt men jag är inte ens sugen. yeeey!

 

 

 


omg!




omg, Jim Parsons aka Sheldon Cooper, var till och med 37!

tack för rättningen, du anonyme kommenterare. matematik är inte min grej.







onsdag,




Kollade upp Jim Parsons som spelar Sheldon Cooper i Big Bang Theory. Han är fan
född -73. Det innebär att han är 33 år. Det hade jag aldrig gissat, men varsågod att kolla upp själva.

Han är ju nästan en gubbe. Nu måste jag snabbt komma på en ny att fantisera om när jag onanerar. Fan också.








Vem fucking vare?



Okej, fram med den nu! Vem har lånat (läs: stulit) min björnfitta? Det är inte okej!



Saknar dig! :(



vitt, så långt ögat kan nå,


 

yeeey! kolla! nu blev jag glad!

 

 

 


varför jag finner korsord kul,



 

 

visste ni att man kan heta Snorre? hade jag vart snäppet elakare så hade jag döpt min son till det. men andranamn kanske? det kan ju lika gärna bli så att jag faktiskt underlättar det för honom, jag menar, vem kan slå den icebreakern?

 

 

 


var det medvetet tror ni?





Kolla snabbt. Vad står det?








tisdag,




jaha. då är jag vaken igen. det enda som ligger på agendan idag är att jag ska gå och köpa ett frimärke och sen posta ett brev.
vaknade imorse och trodde att jag var kvar hemma hos mamma. sen när jag vaknade senare trodde jag fortfarande att jag var hos mamma. sängen jag sover i nu är placerad på samma plats som på rummet jag sovit i  hos mamma och fönstret är också på samma plats. sen är jag van att sova där, så kanske inte så konstigt att jag är förvirrad.

det kändes inte bra att komma hit igår. det kändes bra en stund, när jag läst brevet från elle och när jag svarade på det. det kändes bra när jag pratade med casandra om att ta en kväll ute i sthlm framöver. det är väl ungefär det som känns bra i nuläget. inget annat. det kommer bli ensamt här, jag känner ju ingen.

alla har skrivit i sina statusuppdateringar på facebook att det snöat. ja, det var ju kul att det börjar snöa när jag lämnar länet. jag tycker faktiskt om snö. har iofs inte kollat ut genom fönstret här, har jag tur så har det snöat här också.

ja nej, nu ska jag bege mig in i duschen och sen ska jag gå och köpa det där frimärket och sen posta ett svar till ellepelle <3.


 

 

saknar min gamla hårfärg. "gamla", hade den för en månad sen.

 

 

 


måndag,




jaha, okej, då har jag förhoppningsvis fixat mig lite "semester" en månad. får se om jag orkar komma tillbaka sen. allt beror på hur mycket det är kvar av skulden om en månad och hur mycket jag behöver betala för att komma loss. trots att jag egentligen inte är skyldig någon ett öre.

nåväl. rapporterar väl från min hydda när semestern börjat. hörshej.



söndag,





känns inte så jävla okej alltså.




tatovering,




tatuerade insidan av underläppen idag.
när det var andrés tur satt han och velade säkert en kvart om vad han skulle skriva. han hade tänkt att skriva öl först men ville väl visa sig manlig och försökte komma på något häftigare och längre ord. vilket tillslut blev HEMKÖRT.

jag började tatuera och när jag hade kommit så långt som till HEMKÖP sa jag: nu är det klart, gå och titta dig i spegeln!

sagt och gjort, han kom tillbaka och var skitsur och tvingade mig tatuera klart. dåligt tråkig! jag tyckte det var skitkul iaf. här är min:





finns film på min logg på facebook för de som vill se hur ont det gjorde.




besöksrekord!



hade 44 besökare igår. normalt ligger det runt 15. vad hände?
10 nya kommentarer också, brukar få max en. detta förtjänar att läggas under kategorin skitkul trots att det inte ligger någon humor i det. men kul är det!



hihi




Kirre säger (16:08):
men då skiter vi i pisset



RSS 2.0