ONG.




jag och gabbi var på fest igår. en vanlig fest alltså.



om vi säger såhär. ingen pratade med mig. jag försökte prata med folk men det slutade med att dom bara gick. men jag var nöjd ändå med grogg i nappflaskan. och jag tvingade gabbi att ha på sig peruken. jag är en äkta kompis. hihi.


ongong.



innan blekning.



åh vad snygg jag blev i håret efter blekningen.



och så här ser jag ut just nu. i en timme. en lång jävla timme.


ong.




jag sa ju att dom låg och mös, här är mitt bevis :)


ong.

fyfan vilken hemsk natt, har vaknat flera gånger helt genomsvettig, iskall, skakig och har gråtit. bara drömt massor av mardrömmar. åh vad jag älskar att sova nuförtiden.

har iaf hämtat ut mitt paket nu, så ska väl färga håret så snart jag orkar. och såklart krånglade det massor när jag skulle hämta ut det. har fått hem jordens finaste armband också : ) hej svejs.

ong.

äh nu var det inge kul att sitta uppe längre. godnatt.

ong.

jaha, idag då. vaknade hemma hos sandra. sen gjorde jag mig iordning och sen åt jag frukost där. sen gick vi hem till simone och väntade på att hon skulle börja leva igen och så mötte vi josse, sen gick vi och åt pizza. sen gick jag och simone och köpte tyg till hennes halloweendräkt, sen mötte jag gabbi och vi gick och köpte macka, sen gick jag och solade. sen gick vi till sandra igen och satt där en sväng, sen gick vi förbi martin. efter det åkte vi till båten en sväng och spelade 8-bitars. tröttnade rätt snabbt (undrar varför, undrar egentligen hur många gånger vi spelat där det förbannade spelet sen det kom) och sen åkte vi bil. vi åkte till arboga, tillbaka till köping, till arboga, var där ett tag, sen köping. och så gick jag och gabban och åt på mc.
sen hämtade stefan oss och nu är dom hos honom och jag är här. typ.

wow, vad jag hunnit med under en helt värdelös dag egentligen. jag är en värdelös människa.

ong.

gick nyss in på min lillebrors rum och han ligger och sover. tände lampan och såg att han ligger och sover med mössan på och han halvvaknade lite så jag skrattade till och sa

"william, du har mössan på dig"
"jag vet, det är det som är meningen"
"haha varför det?"
"därför"

sen somnade han igen. ba jaha.

ong.

vet inte hur det känns alltihopa riktigt. känns iaf som att jag förhastade mig en aning nyss.
nu sitter jag här i allafall med massa guck i håret. 45 minuter skulle det vara i så jag låter det sitta en timme. det kommer vara alldeles stenhårt i håret sen när det är klart halv 2.
när jag stod och guckade och kämpade med att bara klicka ut färgmassa på utväxten insåg jag hur korkad jag är, jag har ju knappt något hår kvar efter mitt frisörbesök så jag sket i att vara nogrann och hade ut all färg i hela håret istället. skitbra. något som frisörinnan lyckades med iaf, kul för henne!

jag har inte orkat engagera mig speciellt mycket i någonting på sistone, de som känner mig eller bara vet vem jag är förstår väl varför men, ja.
jag loggade i allafall in för första gången på några veckor på bloglovin och hade ungefär 148 olästa inlägg och jag läste något av dom och bara kände att "shit, vilka värdelösa inlägg alla skriver". jag måste ha insett efter min förlust vad som är värt att lägga ner energi på och vad som inte är.
så alla bloggar jag tidigare följde följer jag inte längre. eller ja, några stannade men alla humorbloggar försvann. dom är inte roliga längre för dom är så jävla värdelösa att följa, jag tycker inte ens att det är rolig humor längre.

så nej, nu sitter jag här i ett lagom stort försök att försöka peppa mig själv till att dra till sthlm och försöka skaffa mig en framtid. typ bok, kläder osv. många projekt jag vill börja på men jag vill helst ha ork till allt också.
men, det kommer väl. hej till nästa gång.

ong.

mitt paket har kommit fraaaam, jag väntar på min avi så jag kan hämta ut det. äntligen kommer jag se ut som jag vill i hååååret snaaart. nu, färga utväxt. (orka)

ONG.

ja, vad fan ska jag säga? less på precis allt just nu. ONG.
vill hem till sthlm. när ska jag dra? imorrn, lördag, söndag, måndag? vill egentligen dra på en gång. men något håller mig kvar. hata.

-

jag gick runt i min halloweendräkt igår kväll. sov i den inatt också, riktigt skön är den. funderar på att ha den som min nya pyjamas, så jävla het är jag i den. :)


-

fan jag läste på flashback igår om vilken musik som är bäst att lyssna på när man gör en viss grej.
det var någon som tipsade om prodigy så jag tänkte att vafan, jag testar.
det enda minne jag har av dom är att det är en gubbe som är jävligt läskig, jag minns när jag var liten och såg honom på mtv och jag blev så rädd att jag var tvungen att byta kanal.

men vafan, musiken är ju riktigt bra och han skulle vara jävligt snygg om han bara kunde byta frisyr, den där "gubben". så nu lyssnar jag på prodigy och har det bra, stefan och gabbi ligger och kelar i min säng här bredvid :)
estländarna som fixar med våra fönster väckte mig idag, igen. känns riktigt kul :) ...not.

-

roligaste citatet ever måste jag ju vart med om i helgen när en kille sa:

"sjysta skinkor du har, dom spretar åt samma håll"


-

Gabbi och jag har en ny favoritlåt. Eller iaf jag.



tisdag

Vi bastade igår. Jag kände mig som en riktig finne när jag både drack och öl bastade samtidigt även om jag bara är typ, vad blir det? Min farmor var finsk. Ni får räkna ut åt mig :) Här kommer lite bilder.

Här är typ rummet innan bastun. Vi kallar det väntrum.


Här sitter Stefan och bastar fast han syns typ inte.



Jag och Gabbi orkade inte basta så himla mycket för vi vågar erkänna att vi trots allt inte är så macho som vi vill att alla ska tro.

Tur att tatueringarna gör att man är anonym också typ. Inte.


tisdag

Gabbi har spenderat några dagar hos mig. Kul tycker jag, även om jag inte är mycket till sällskap just nu. Kul tycker jag och fotar henne hela tiden. Inte kul tycker Gabbi. Hihi.


recept del 2

Den mystiska drycken O'boy. Obs, detta tog mig lång tid att bemästra så bästa kock-elever, ha tålamod.

Ni behöver:
Bord
Vaxduk
Penna
Mugg
Sked
Ilska

O'boypulver
Mjölk

Gör såhär:
Kliv in i ert vad jag förmodar är, möblerade, kök. Kliv fram till diskbänken, se uppåt och öppna skåpet där muggarna står.

Fortsättning följer.


- mitt första recept

Mina damer och herrar, mitt ärade sällskap. Ni är nu inbjudna att deltaga i årets största händelse! Jag; Fia den store; ska skriva en kokbok. Ni får nu äran att läsa mitt första recept, vilket blir gourmetmåltiden tacoburgare.

Ni behöver:
Cheeseburgare från McDonald's, gärna några dagar gammal
Tacosås
Gräddfil

Bord
Tallrik
Micro
Sked

Öppna kylen med hjälp av handtaget på kylskåpsdörren. Plocka ut cheeseburgaren. Tag ur cheeseburgaren ur dess förpackning, i detta fall var det ett papper. Kasta en tallrik likt en frisbee lite nonchalant på det icke nyvaxade köksbordet eller var ni väljer att tillaga måltiden och släng på cheeseburgaren. Släng in skiten i micron på x antal sekunder eller minuter, ni väljer själv hur pass mycket ni vill bränna er på tungan.
Medans ni väntar på att cheeseburgaren ska bli varm plockar ni fram tacosås och gräddfil. När micron plingar betyder det att maten praktiskt taget är klar, iaf varm. Öppna dörren till micron och släng tallriken hårt på bordet, detta för att motverka att dammtussar hamnar i cheeseburgaren, nu kommer dammtussarna hamna överallt utom på just din mat.


Plocka bort brödet på cheeseburgaren. Sleva på lite tacosås, som på bilden nedan 



Sen slevar ni på lite gräddfil och sätter tillbaka brödet. Detta är resultatet:



Ät och njut.

Betyg: 1/10


tio femtiosex

...okeeeej.


tio fyrtionio

ja, gillar man inte fil så gör man inte. >_<

tio tjugotvå

shit det blir fan för mycket när andra ska lägga sig i i tron om att dom hjälper mig.
det är för tidigt nu, förstå det. jag kommer till er om jag vill ha er hjälp. lägg er inte i.

hej,

tog bort min andra blogg. jag vet inte varför egentligen. eller jo, innerst inne vet jag väl men jag vet inte hur pass ärlig jag vill vara.

jag är så trött på allt bara, trött på mitt liv, trött på hur jag förstör det. jag vill så gärna börja om och jag vill kämpa och göra mitt liv till ett bra liv, inte bara för min och min omgivnings skull utan även för min förlorade brors skull. han dog inte för inget skulle jag vilja känna. han var så stolt över mig, att jag lyckats ta mig härifrån och det ska jag göra också. jag ska ta mig härifrån, jag ska göra exakt det jag själv vill göra och jag ska lyckas.


Och från och med idag är jag nykter.


RSS 2.0