happy tree friends,

 
 
 

powerwalkade idag,

 
 
 

gårdagens,


fredag,

 
jag har ofta svårt att se skillnad på mig själv men det har nog de flesta. av en slump gick jag igenom gamla bilder i telefonen och då hittade jag bilden till vänster och fick en smärre chock. snacka om att jag levde i förnekelse (och jag gör det nog fortfarande). jag hade ingen aning om att jag såg ut sådär bara för 3-4 månader sen. lchf gör skillnad! 
 
(bilden till vänster är tagen i juni eller juli och bilden till höger är tagen förra veckan. 
 

onsdag,

 
en bild från nattjobbet i måndags natt. typ 3 timmar kvar och jag var dötrött! instagram krånglar massor för mig! någon annan det krånglar för? det segar massor plus att fastän att jag får likes så visas det inte under bilderna. 
 
 
 
 

Lördag,

Hola muchachos! Idag är det lördag, det är fint väder och jag är ledig! Så idag tänker jag inte göra ett skit precis som alla andra lediga dagar, jag tänker inte ens gå utanför dörren! För det gjorde jag igår så det räcker och blir över... Var in till Uppsala med CarroBarro. Hon skulle köpa typ två saker och det gjorde hon. Jag hade inte planerat att köpa något alls så jag köpte mer än tio saker. Som ligger kvar i sina påsar, jag har inte ens orkat öppna upp dom. Blir så less på mig själv. Minns typ inte ens vad jag köpte... 
 
 
Fast detta köpte jag ju... Vi snubblade in på Bondens Marknad precis vid stationen när vi skulle hem. Så gula tomater och två burkar blåbärssylt fick följa med hem. Blåbärssylten ska få äran att pryda mina LCHF-pannkakor som jag ska tillaga någon kommande dag. Nej, nu måste jag diska. Så jag ska spela lite dator istället...

fredag,

 
ledig!
 
 
 

triss!

köpte en trisslott häromdagen - kändes bra.
behövde inte visa leg när jag köpte den för en gångs skull - kändes bra.
gick hem med en trisslott - kändes bra.
glömde bort trisslotten tills dagen efter - kändes bra eftersom jag glömt bort den.
 
kom på att jag köpt en trisslott dagen efter! - kändes spännande! 
här har jag gått runt och vart en potentiell miljonär! kanske kan jag uppfylla mina drömmar efter jag skrapat den?! - kände mig euforisk och glädjefull.
tar fram den och sätter mig för att skrapa - kommer på att jag måste uppdatera Instagram först med en bild på min skraplott. uppdaterar, lägger upp bild, skrapar.
mitt i skrapandet kommer jag att tänka på att jag kanske jinxade min blivande vinst genom att outa min oskrapade lott.
skrapar lotten.
nitlott.
 
känns inte bra. är övertygad om att jag jinxade mig själv. 
 
men bättre lycka nästa gång - plötsligt händer det!
 
 
 

RSS 2.0